Tea Cimaš / Cropix
LIJEČNICI BILI U BLIZINI

Alenu Pamiću opet pozlilo na treningu. Iz preventivnih razloga proveo noć u bolnici

'Povremena aritmija posljedica je nekih neravnoteža u krvotoku koje se saniraju. On je mlad čovjek i razumijem gorljivu želju da se čim prije vrati igri, no mora biti strpljiv'
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 02. lipanj 2011. 12:38

Ne malu zabrinutost izazvala je vijest da je Alenu Pamiću opet pozlilo za vrijeme treninga. Novi igrač Istre 1961 na treningu u Žminju, gdje se već mjesecima priprema za povratak nogometu, pao je u nesvijest. Srećom, u blizini su bili liječnici koji su odmah intervenirali.

- Alen je dobro, iz preventivnih razloga proveo je noć u bolnici, ali pretrage su pokazale da je s njim sve u redu te je pušten kući. Mnogi špekuliraju je li Alenovo srce zdravo. Povremena aritmija posljedica je nekih neravnoteža u krvotoku koje se saniraju. On je mlad čovjek i razumijem gorljivu želju da se čim prije vrati igri, no mora biti strpljiv i discipliniran te ne smije pretjerivati u opterećenju tijela, koje je ipak prije 8 mjeseci doživjelo veliki stres kojeg postupno treba nadvladati.

Djelujete mirnije nego bi se očekivalo za jednog roditelja u takvoj situaciji?

- Svaki od nas bi za svoju djecu sve napravio da budu zdrava i sretna. Alen je obavio niz pregleda koji potvrđuju da je u temelju zdrav, a sada ćemo opet obaviti magnetsku rezonancu svakog dijela tijela da definitivno bude sve jasno. Nema teorije da Alen krene u pogon prije nego to liječnici dopuste. Siguran sam da će se to uskoro dogoditi, a do tada i sinu kažem 'samo polako, sve će doći na svoje mjesto’.

Linker
24. rujan 2024 21:05