Nikola Vilić/CROPIX
AUTOBUSOM U ULM

U Savskoj misle ozbiljno: I Cibona slaže aranžman kako da dovedu Darija Šarića!

Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 12. studeni 2012. 12:26

Dobra vijest nakon poraza od Radničkog je samo jedna. U autobusu kojim će Vukovi krenuti u Ulm, u utorak ujutro, svoje mjesto će pronaći i Justin Hamilton (trebat će u ogledu protiv Johna Bryanta), pa je jedan od dva visoka igrača koja su dva tjedna izvan stroja (drugi je Zubčić) opet u akciji. To će pomoći, svakako hoće.

Uostalom, bez obzira na činjenicu da je Cibona dobila utakmicu u skoku protiv Radničkog, a kiksala na vanjskim pozicijama, iz kuta Cibonina trenera Veljka Mršića i to je zbog hendikepa u visini.

- Konačno, najviše smo patili od prodora Ćapina. Da je u našem reketu bio netko poput Hamiltona ili Zubčića, ne bi tih prodora bilo toliko.

Mršić je vjerojatno u pravu, no to neće promijeniti sliku o Ciboninoj propuštenoj šansi, jer Vukovi su Radnički imali na konopcima, trebali su voditi više od 47:42 na odmoru, jer su pretrčali protivnika. Trebali su, da nije Terrico White ubacio 19 za poluvrijeme, ukupno 36 do kraja.

- Pogađao je svašta, čak i neke iznimno teške šutove. Do sada je bio na deset poena - dodao je Mršić.

Ako se ne može ništa dovesti iz inozemstva, ako Cibona neće mijenjati svoje strance, prije svega se tu misli na oba playmakera, i Cartera i Warea, koji praktički uopće ne igra, onda će povratak Hamiltona i Zubčića biti jedina pojačanja.

Ukoliko se ne dogodi nekakav čudesni preokret u “slučaju Šarić”, pa najveći hrvatski talent završi u Ciboni. Navodno, pod Tornjem se još nisu ohladili, oni sklapaju nekakav aranžman koji će ponuditi Šariću i njegovim zastupnicima. Uostalom, na ogledu Zagreba i Križevaca u nedjeljno podne bili su predsjednik kluba Ivica Lovrić i sportski direktor Nikša Prkačin. Zacijelo nisu došli pogledati kakvi su igrači američki playmakeri iz Križevaca i Trnskog...

Linker
25. rujan 2024 07:25