Kevin Durant i Patrick Beverley dok su igrali u Golden State Warriorsima, odnosno Los Angeles Clippersima

 CAL SPORT MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Cal Sport Media/Alamy/Alamy/Profimedia
NASTAVAK SAPUNICE

Velika svađa nakon Durantovog novog poteza: Veteran NBA lige ga optužio za sra*e na tržištu

Kevin Durant je na neki način paralizirao tržište u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 24. kolovoz 2022. 11:27

Kevin Durant je glavna priča NBA lige ovog ljeta. Krajem lipnja je jedan od najboljih košarkaša svijeta zatražio trade, odnosno odlazak iz Brooklyn Netsa. Nakon toga su uslijedile ponude drugih klubova koje Netsi nisu prihvatili, ali i nevjerojatan ultimatum Duranta koji je od vlasnika kluba Joea Tsaija tražio odlazak trenera Stevea Nasha i GM-a Seana Marksa u zamjenu za njegov odlazak. Tsai je taj zahtjev odbio, a jučer je došlo do novog preokreta - Durant je odlučio ostati u Brooklynu i raditi s Nashom i Marksom u sljedećoj sezoni.

Cijelu priču smo jučer nazvali gorom od turske ili meksičke sapunice, ali neki NBA košarkaši su cijelu priču nazvali jako ozbiljnom te su optužili Duranta za svojevrsnu pat-poziciju na tržištu.

"Možete sjediti i ništa ne govoriti, ali ovo nije u redu. Postoje ljudi s obiteljima koji još uvijek nisu dobili posao zbog ovog sranja s Kevinom Durantom. Nije cool ići unutra-van", napisao je na svojem Twitteru 34-godišnji igrač Utah Jazza Patrick Beverley koji je i inače poznat po brzom jeziku.

Javio mu se Durant te samo odgovorio s hashtagom #BLAMEKD, odnosno "Krivite Duranta", ali Beverley mu nije ostao dužan.

"Tko kaže da govorim o tebi. Samo govorim kako se stvari odvijaju - obje strane trebaju sve držati privatnim", napisao mu je Beverly, inače veliki prijatelj Ivice Zupca s kojim je igrao u Los Angeles Clippersima.

Durantovo traženje tradea, ali i nedobivanje istog je uistinu paraliziralo tržište u NBA ligi. Svi su čekali da se riješi taj posao pa da se krene u eventualne druge tradeove. Sada je to skinuto s dnevnog reda. Barem za sada...

Linker
21. travanj 2024 22:33