DAVID BERDING Getty Images Via Afp
ZASTRAŠUJUĆ IZRAZ LICA

Pogledajte gdje je Jokić bio dok su mu suigrači tonuli: ‘Nikad ga nisam vidio takvog‘

"Nemojte se iznenaditi ako u sedmoj utakmici ubaci 50 poena", jedan je od komentara
Piše: SNObjavljeno: 17. svibanj 2024. 07:10

"Isprašili su nas", bila je prva reakcija Nikole Jokića nakon što je njegov Denver u šestoj utakmici polufinala Zapada doživio povijesni potop protiv Minnesote (70:115) te propustio prvu meč-loptu za finale.

Najteži je to poraz nekog aktualnog prvaka u play-offu NBA lige ikad, a odluka o finalistu past će u "majstorici" koja se igra u ponedjeljak u jutarnjim satima.

Wolvesi su bili toliko dominantni da je sve bilo riješeno već i prije zadnje četvrtine, kad su držali vodstvo od 25 poena razlike, zbog čega su treneri obiju momčadi povukli startere s terena i dali priliku igračima s klupe. Utakmica je poprimila revijalni karakter pa je Minnesota u jednom trenutku, tik pred kraj, vodila i s nevjerojatnih 50 poena razlike (114:64).

Budući da je dobio prisilan odmor, Jokić je cijelu posljednju četvrtinu proveo tik uz teren. Društvenim se mrežama šire fotografije najboljeg igrača lige kako nepomično stoji pokraj crte, što su komentatori prenijeli uz slična tumačenja.

"Nikad ga nisam vidio s ovako zastrašujućim pogledom", "Nemojte se iznenaditi ako u sedmoj utakmici ubaci 50 poena", "Jokić nije sretan, razmišlja kako će ih poderati na komadiće", neki su od komentara na X-u.

Pobjednik okršaja između Denvera i Minnesote u finalu Zapada igrat će s boljim iz dvoboja Dallasa i Oklahome, u kojem Mavericksi vode 3:2.

Linker
23. lipanj 2024 09:35