ARIS MESSINIS Afp
VELIKO RAZOČARANJE

‘Hrvati su nam očitali lekciju‘; Slovenci razapeli Luku Dončića i ekipu: ‘Oni su u Pirej došli na odmor‘

Uvjerljiva 108:92 pobjeda hrvatskih košarkaša protiv Slovenije iznenadila je sve pa tako i slovensku javnost
Piše: SNObjavljeno: 02. srpanj 2024. 23:08

Uvjerljiva 108:92 pobjeda hrvatskih košarkaša protiv Slovenije iznenadila je sve pa tako i slovensku javnost. Tamošnji mediji ne štede svoje košarkaše koji su ih uvelike razočarali svojom predstavom.

Tako 24ur piše "Raspoloženi Luka Dončić nije bio dovoljan za nadahnutu Hrvatsku". U samom članku navode da je igra Slovenije bila jalova i bez prave ideje u napadu. Za to ponajviše krive izbornika Aleksandera Sekulića i njegove nelogičnosti u izboru igrača.

Još oštriji bio je RTV koji je napisao da su se "Slovenski košarkaši odmarali u Pireju". Navode da se u susret ušlo bez prave energije što je Hrvatska znala iskoristiti. Za kraj su napisali da su im izabranici Josipa Sesara očitali lekciju u tome kako se bori za reprezentaciju.

Sličnog razmišljanja je i Večer koje je u svom naslovu napisalo "Slovenija bez snage protiv Hrvatske". Usporedili su ih s nogometnom reprezentacijom koja je na Europskom prvenstvu osvojila srca neutralaca svojom borbenosti. "Da su pokazali želju kao nogometaši, to bi bila druga priča".

Linker
02. srpanj 2024 23:09