cedevita
DIVNA GESTA S POSVETOM

VIDEO: KOŠARKAŠI VELIKOG SRCA Cedevita kalendar posvetila ženama oboljelima od raka dojke

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 28. prosinac 2015. 18:37

Dobro je činiti dobro. Tako su i igrači košarkaškog kluba Cedevite odlučili napraviti nešto za druge. Osim dobrih rezultata na terenu dečki su pokazali da imaju želje pomoći i onima koji ne mogu sami. U suradnji s udrugom Europa Donna i finalisticama izbora Miss Zagreba i Zagrebačke županije za Miss Hrvatske snimili su kalendar za nadolazeću godinu. Prekrasnih 12 crno-bijelih fotografija snimio je poznati fotograf Ratko Mavar.





Snimanje kalendara sa misicama

Zavirite iza kulise i vidite kako je nastajao kalendar sa kandidatkinjama za miss Zagreba :)

Posted by KK Cedevita on Tuesday, 8 December 2015




Od raka dojke u Hrvatsko oboli jedna na 9,5 žena, a dobna granica oboljelih žena sve je niža i niža. Samopregled dojki i mamografija najučinkovitije su mjere za rano otkrivanje bolesti, a rana dijagnoza najvažnija je za izlječenje. Snimanje kalendara za cilj ima osvještavanje javnosti o ovom problemu kao i poticaj svim ženama da redovito provode preglede dojki. Svi moramo postati svjesni da se rak ne događa nekom drugom.

Prihod od prodaje kalendara namijenjen je udruzi Europa Donna za kupnju intraoperativnog aparata za zračenje koji bi uvelike pomogao ženama u borbi protiv ove nemilosrdne bolesti.

Linker
22. rujan 2024 14:19