Zagreb, 180210.Dvorana Trnsko, kosarka, polufinale kosarkaskog Kupa Kresimir Cosic, susret ekipa KK Zadar i KK Cibona.Na slici: Marko Tomas 33, Damir Rancic 4.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
NAKON ANDRIĆA i WRIGHTA

Sletjelo treće pojačanje za Euroligu: Marko Tomas potpisao za Cedevitu!

Iako nismo do kraja zatvorili roster otprilike znam kakva će biti momčad i to me svakako, između ostaloga, privuklo da se vratim u Zagreb - rekao je Tomas
Piše: Zlatko KarloObjavljeno: 07. kolovoz 2012. 19:51

Marko Tomas potpisao je jednogodišnji ugovor s Cedevitom i još nekoliko preostalih dana do početka priprema odlučio provesti u rodnim Križevcima. U ponedjeljak će pak biti na pripremama svog novog kluba, jer ga je ovo ljeto izbornik reprezentacije Hrvatske Jasmin Repeša oslobodio obveza. Marko nakon potpisa nije krio dobro raspoloženje:

- Stvarno sam zadovoljan što smo finalizirali pregovore i što sam od sada član Cedevite. Iako nismo do kraja zatvorili roster otprilike znam kakva će biti momčad i to me svakako, između ostaloga, privuklo da se vratim u Zagreb.

Cedevita ima i novog trenera, Božidara Maljkovića, no Marku to nije novina.

- Maljković me doveo u Real i vodio u sezoni 2005/06. kada sam igrao možda i najbolju košarku u karijeri. Razgovarali smo dosta uoči mog dolaska u Cedevitu i sigurno da je i on jedan od razloga mog dolaska u klub.

Linker
24. rujan 2024 17:31