ZOV BARCELONE

Šarić: 'Želim s Cibonom uzeti nešto veliko, ali ne znam što ću ako dođe ponuda'

'Ne znam ništa o Barceloni. To je jedina istina. Kao i to da do mene nije stigla nikakva informacija'
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 20. veljača 2014. 11:55

Dario Šarić u srijedu nakon što je odradio jutarnji trening. Odgovor na pitanje što će ako dođe ponuda Barcelone po kojoj bi odmah trebao napustiti svoju momčad?

- Ne znam. To je jedina istina. Kao i to da do mene nije stigla nikakva informacija.

Ima i nastavak.

- Opet, kad sam dolazio u Cibonu želio sam u njoj osvojiti nešto veliko. I još uvijek mislim da je to moguće. Naime, mi smo vrlo blizu Final Foura, a tamo je samo jedna utakmica, samo 40 minuta. I u tom se raspletu svašta može dogoditi. To je ono što bih htio. Osvojiti nešto veliko s Cibonom. I zbog navijača, oni su nam velika podrška.

Dario Šarić je u onom svom poznatom izdanju, kao kad je obilazio prije dva mjeseca od jednog do drugog igrača Cibone i objašnjavao - u vrijeme kad je novac kasnio i kad su odlazili iz kluba Žižić, Strawberry i Janning - da je momčad i dalje vrijedna Final Foura ABA. Usprkos lošeg izdanja u Smederevu.

- Je, stvarno je bilo loše, ali sve nam je jasno. I gdje smo griješili i kako to više ne smijemo ponavljati. I nećemo. Sada slijedi Krka, tu ćemo se, uz pomoć navijača, na staze pobjeda. I ubilježiti još jednu za Final Four - uvjeren je Dario Šarić.

Nije sporno, on je sportaš i prvi u redu kad treba skupiti momčad. Bit će tako i uoči Krke u subotu. Dario se, naime, naljutio. A kad je takav...

Linker
21. rujan 2024 14:40