foto: screenshot nba.com
NBA LIGA ODABRALA

RASTURIO U LJETNOJ LIGI Hezonja dominira u Top 10 akcija, na samom je vrhu!

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja sjajno se snašao u redovima Orlando Magica i svojim se igrama u Ljetnoj ligi prometnuo u miljenika navijača. Njegove akcije oduševile su i struku i svi željno iščekuju početak sezone da ga vide u akciji kad krene 'ono pravo'.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. srpanj 2015. 14:40

NBA liga je putem svog službenog Youtube kanala odabrala deset najboljih akcija u Ljetnoj ligi koja se igrala u Orlandu, a među njima se nalaze i tri Hezonjine akcije. I ne samo to, talentirani Hrvat je pozicioniran na devetom, četvrtom i prvom mjestu.

Njegova pobjednička trica protiv LA Clippersa je na devetom mjestu, alley-oop protiv Oklahoma Cityja na visokom četvrtom, dok je monstruozno zakucavanje također u utakmici protiv Oklahome proglašeno najboljom akcijom ljetne lige na Floridi.

Inače, europski zaljubljenici Orlanda i Hezonje imat će priliku gledati ih u londonskoj O2 Areni 14. siječnja 2016. godine kada će se ondje suprotstaviti Toronto Raptorsima. Riječ je o regularnoj utakmici NBA sezone koja će se u sklopu "NBA globalnih utakmica" odigrati u engleskoj prijestolnici.

"Sjećam se igranja u Londonu s Magicom 1993. Siguran sam da će naši igrači uživati u ovoj jedinstvenoj prilici", rekao je Scott Skiles, nekadašnji igrač, a danas trener Magica.

Linker
22. rujan 2024 22:35