AP
EMOCIJE SAMO VAN TERENA

'Ovo je sramota, ovako se ne igra za Hrvatsku. Ne znam kako možemo dobiti Srbe...'

Ovo što igramo, ne valja ništa. Ne znam na koji način možemo dobiti Srbe, možda na neko ludilo, no ni ti to neće sprati ljagu s ove utakmice - rekao je Marko Popović
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2010. 01:32

Krešimir Lončar posljednji je stigao u svlačionici. Dao je izjavu za televiziju, riječi su samo tekle...

- Ispričavam se svima koji su ovo gledali i onima koji nisu, jer mene je sramota. Ovako se ne igra za nacionalni dres. Bez želje i motiva se ne može. Protiv Srbije ne znam kako će biti, ali s ovakvim pristupom mi ne možemo pobijediti niti reprezentaciju tipa Moldavije, a kamoli Srbiju. Nisam siguran da do subote možemo puno toga promijeniti. Kod nas nije štimalo ništa, niti na klupi niti na terenu.

Marko Popović, emotivno je pristupio novinarima. Govorio je u svoje ime, ne optužujuči nikoga, napomenuvši pri tome da je jako emotivan i da ga ne citiramo krivo.

- Sramota me, doista. Meni je ovo prvi i zadnje SP, nije mi svejedno, no ovako stvarno više ne ide. Ne znam što moramo promijeniti, ne možemo napraviti 30 treninga sutra, jer ne valja ništa kako igramo. Ne znam na koji način možemo dobiti Srbe, možda na neko ludilo, no ni ti to neće sprati ljagu s ove utakmice. Kako je u svlačionici, zanimalo je novinare?

- A tko može ikome pogledati u oči. Ja sam evo došao pred vas, a najradije bih se sakrio u mišju rupu. I sve što govorim, polazim od sebe, ne upirem prst u nikoga.

Leandro Barbosa bio je otvoren:

- Očekivali smo jaču Hrvatsku, ovakvi su nas iznenadili. Mi smo krenuli bolje nego protiv Slovenije, baš zato, jer smo ih gledali u međusobnom susretu.

Joke još vjeruje

Izbornik Joke Vranković djeluje kao jedini čovjek u našem taboru koji nije pao u depresiju, iako mu momčad igra loše.

- Danas nije bio naš dan, nismo dobro funkcionirali. Na nama je da u sljedećoj utakmici to ispravimo.

Sve probleme koji se javljaju Vranković će pokušati opravdati mladošću i neiskustvom.

- Igrači su mladi, nekima su drugačije uloge. Treba nam vremena da se posložimo.

Na ovom prvenstvu vremena više nemaju. U subotu igraju utakmicu koja ih vraća kući ili vodi u četvrtfinale.

Linker
07. listopad 2024 12:26