DAMIR KRAJAC Cropix
MOJ DREAM TEAM

Kruno Simon otkrio svoju idealnu momčad: Sve ispod Final Foura bi bio neuspjeh, malo tko bi imao šanse protiv nas

U novom nastavku našeg video serijala ‘Moj Dream Team‘ ugostili smo proslavljenog košarkaša Krunoslava Simona
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 13. lipanj 2024. 16:49

- Sve ispod Final Foura bi bio neuspjeh. Treba vidjeti tko bi bio još u klupi, ali malo je ekipa u Europi koje bi imale šanse s nama. Tko bi vodio? E tu je velika konkurencija - od Repeše do Atamana, a i Aco bi tu morao biti čisto da i on da svoj obol - tim je riječima Krunoslav Simon približio kvalitetu svoje idealne momčadi koju je složio u novoj epizodi našeg serijala ‘Moj Dream team‘.

Podsjetimo, ideja našeg serijala je da proslavljeni bivši sportaši iz momčadskih sportova sastave najbolju momčad od igrača s kojima su igrali u karijeri. Svaki od naših gostiju je dobio zadatak da u momčad uvrsti i sebe jer smo željeli dobiti momčadi s kojima su igrali, a Simon je u momčad stavio dva slavna suigrača iz Efesa, legendarnog kapetana hrvatske reprezentacije, a na centru je možda malo iznenađenje.

- To je lik koji je ekstremno igrao za ekipu, koji je dao svaki atom snage da se pobijedi, da se pomogne suigraču. On je pokazatelj da se uvijek vraća ako si jak u glavi, ako treniraš, ako se odričeš. On je pet puta išao u rikverc, bio u svim hrvatskim klubovima, ali je na kraju ispunio svoj san i pokazao da je igrač koji spada u sam europski vrh - objasnio je taj svoj izbor Simon.

Pogledajte Simonovu petorku i u videu ispod, a podsjetite se i na naše ranije izbore u serijalu ‘Moj Dream Team‘: ovdje pogledajte izbor Ace Petrovića, ovdje Gorana Šprema, a ovdje Ratka Štritofa.

Sljedeći naš gost je Goran Vlaović.

Linker
13. lipanj 2024 16:52