CORDON PRESS/DDP USA/PROFIMEDIA Cordon Press/ddp Usa/profimedia
TRAŽENA ROBA

Hezonja na meti velikana, a jedna od opcija je i povratak u najbolju ligu svijeta

L‘Esportiu ističe da igrač ‘ne želi seliti iz Madrida‘ te da je trener Mateo ‘‘njime oduševljen‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 05. lipanj 2024. 06:55

Gdje će Mario Hezonja nastaviti karijeru? Hrvatski košarkaš trenutačno nastupa za Real Madrid s kojim ga čeka finale španjolskog prvenstva protiv Unicaje ili Murcije, a za njegove usluge zainteresirana su još dva kluba.

Španjolski As piše kako su u igri Barcelona, s kojom ga se povezivalo posljednjih tjedna, te grčki Panathinaikos. Naravno, ne treba odbaciti ni mogućnost ostanka u Realu, a čini se da Katalonci u toj priči imaju najmanje izgleda.

‘‘Mario se uspio vrednovati na tržištu i prodati kao jedan od bitnih igrača u najkvalitetnijem kontinentalnom natjecanju, gdje je u prošlom izdanju imao prosjek od 13,5 poena‘‘, ističe autor teksta u Asu.

image
NIKOLA KRSTIC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Nikola Krstic/Shutterstock Editorial/Profimedia

L‘Esportiu pak ističe da Hezonja "ne želi seliti iz Madrida" te da je trener Mateo ‘‘njime oduševljen". Istječe mu ugovor, Hezonja se nedavno šalio da ga je Realov predsjednik Florentino Perez pritiskao da produlji vjernost svaki put dok ga je vidio.

Opcija Panathinaikos privlačna je zbog ekonomske i sportske strane, a Hezonja ne bi odbacio ni mogućnost povratka u NBA. Barcelona ima tanke izglede, stoga su najizgledniji Real ili Panathinaikos...

Linker
05. lipanj 2024 07:03