Pedja Milosavljevic / CROPIX
KOŠARKAŠKI SLOM

DEPRESIJA U BEOGRADU 'Hrvati nas šamaraju dok se mi međusobno svađamo'

Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 27. travanj 2014. 11:17

U Srbija vlada šok i nevjerica. Slično je i kod nas, samo s tom razlikom, da je ispred naših emocija pozitivan predznak, ispred njihovih duboka depresija. U kolumni u beogradskom Sportskom žurnalu, pandamu Sportskih novosti novinarski veteran Danilo Šotra prozvao je čelnike Zvezde i Partizana da su se uoči Final four bavili samo međusobnim svađama, umjesto da se pripremaju za final Four. Zaključio je da ovaj rezultat realan epilog dva polufinalna dana, ali i posljedica nerada u srpskoj košarci.

Žurnal se bavio fenomenom Cibona, sjetio se kako Smith novi Kecman, hrabrio je Zvezdinu šansu u kvalifiakcijama za Euroligu, ali se i isčuđavao Partizanovim porazom.

Kurir, pak, donosi razmišljanje Moke Slavnića, velikog zvezdaša, čovjeka s najviše pobjeda nad Partizanom, što nije zaboravljeno primjetiti. Slavnić, uglavnom, tvrdi da u Upravi Zvezde, "nemaju pojma!"

Kaže on, "on misle da sve znaju, a Partizan ih dere već 12 sezona. Radonjića sam vidio samo jednom, ne znam kako je postao trener Zvezde, ali mi nije jasno da cijelu utakmicu nije našao rješenje za match-up zonu Cibone.

Linker
22. rujan 2024 19:29