twitter
SLAVILI S 20 RAZLIKE

Cibona izazvala košarkašku euforiju u Prištini, Vukove primio i ministar sporta

Cibona je prva sportska priča na Kosovu. Nakon što je cibose primio i ministar sporta Kosova, sklopljen je i ugovor o suradnji Sigal Prištine i Cibone
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 26. studeni 2014. 23:53

Gostovanje Cibone u Prištini pretvorilo se pravi spektakl, Cibona je bila prva sportska priča na Kosovu. Nakon što je cibose predvođene Acom Petrovićem primio i ministar sporta Kosova, sklopljen je i ugovor o suradnji Sigal Prištine i Cibone. Konačno, pred punim tribinama odigrana je i utakmica, a u njoj je Cibona sa 101:81 svladala Sigal Prištinu.

Za Vukove je Jerel Blassinagme stavio 15 poena, dodao i osam asita, Ante Žižić je ubacio 14 poena i skupio šest skokova, 13 poena, uz četiri skoka je upisao povratnik Boris Barać, 13 poena zabio je i Ivan Siriščević, a najkompletniju utakmicu odigrao je Dominik Mavra sa 12 poena, šest skokova i osam asista, dok je preko deset poena, njih 11 ubacio i Jure Lalić.

Related content

Sigal Prištinu je predvodio sa 32 poena, sedam skokova i šest asista njihov najpoznatiji igrač Darden Beriša.

U Prištinu je Cibona doputovala bez Vlade Ilievskog, Damira Markota i Marka Jagodića-Kuridža, koji su pošteđeni ovog izleta između dvije ABA utakmice.

Linker
22. rujan 2024 05:24