MARKUS ULMER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
MASKA MU NE SMETA

Francuzi za vrijeme Eura odigrali prijateljsku utakmicu, Mbappé upisao dva gola i dvije asistencije

Igrači koji nisu puno igrali protiv Nizozemske su se ogledali protiv U21 momčadi Paderborna
Piše: SNObjavljeno: 23. lipanj 2024. 13:35

Kylian Mbappé je odlučan u tome da se što prije vrati na teren, možda već u utakmici trećeg kola Europskog prvenstva koju Francuska u utorak u 18 sati igra protiv Poljske. Nakon što je na utakmici protiv Austrije zaradio lom nosa u srazu s ramenom Kevina Dansa, Mbappé radi sve kako bi što prije zaigrao.

Tako je novi napadač Reala od izbornika Didiera Deschampsa zatražio da odmah prisustvuje treninzima koje odrađuje s maskom, a vijesti s posljednjeg govore kako je Mbappé u formi i kako mu maska nimalo ne smeta.

Naime, Francuska je održala zatvoreni trening na kojima su igrači koji su igrali malo u srazu protiv Nizozemske igrali prijateljsku utakmicu s U21 momčadi njemačkog Paderborna, a Mbappé je bio raspoložen. Postigao je dva gola i imao dvije asistencije u susretu u kojem nije bilo žestokih startova, ali je odlično poslužila Mbappéu da testira kako mu je igrati s maskom.

Očigledno mu ni maska ne smeta, a treba reći kako je ovaj put nosio crnu masku, a ne onu u francuskim bojama. Naime, FIFA ne dozvoljava da na maski budu bilo kakva obilježja te treba biti u jednoj boji. Mbappé, čini se, nema ništa protiv...

Linker
23. lipanj 2024 15:37