Dragan Piksi Stojković

 DAMIEN MEYER Afp
TOTALNO LUDILO

Stvarni izbornik Srbije uručit će otkaz Piksiju: ‘Ovo je debakl, a koliko smo para dali za njega...‘

Priča o potencijalnom otkazu Stojkoviću dodatno se rasplamsala, a Srbi pišu da je pitanje dana
Piše: SNObjavljeno: 26. lipanj 2024. 19:48

Srbija je u posljednjem kolu Europskog prvenstva odigrala 0:0 s Danskom i tako se oprostila od Europskog prvenstva. U susjedstvu se nakon novog posrtaja u skupini ne stišavaju reakcije, a posljednji je komentar dao i sami predsjednik Aleksandar Vučić. Njegovu su izjavu mnogi interpretirali kao najavu otkaza srpskom izborniku Draganu Stojkoviću "Piksiju".

- Ja se slažem da je debakl, mi smo mnogo uložili. Ljudi u Srbiji su zaslužili mnogo bolje rezultate. Nije problem izgubiti od Engleske, koja je loša… Nije problem izgubiti od Njemačke, Španjolske, ali je problem kad izgubite od Slovenije koja tri puta manje košta od momčadi Srbije. Kad vam igrač koji u Celju ima plaću pet tisuća eura daje golove - započeo je Vučić pa nastavio.

- Ma pustite te gluposti i prazne priče…. u izbornika i sve ostalo, ulažemo ogroman novac.. Smatram da građani Srbije zaslužuju bolji rezultate. Sve sam vam rekao što mislim, a sad ću se još zapetljati… Trebali smo igrati 4-4-2, a ne 3-5-2 - zaključio je predsjednik Srbije.

Priča o potencijalnom otkazu srpskom izborniku se tako dodatna rasplamsala, a pojedini srpski mediji da je pitanje objave otkaza pitanje dana.

Linker
30. lipanj 2024 11:12