ANTE CIZMIC Cropix
JAVLJANJE IZ NEURUPPINA

VIDEO: Dalić riješio najveću dvojbu? ‘Postoji dobra vjerojatnost da ga vidimo u prvih 11‘

Puno je kombinacija oko sastava i čini se da će izbornik napraviti neke ozbiljne promjene u momčadi
Piše: SNObjavljeno: 23. lipanj 2024. 11:49

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči utakmice s Italijom u ponedjeljak u 21 sat. Možda i posljednji u Neuruppinu ako se Vatreni ne plasiraju u osminu finala Eura. U ovaj mali gradić na sjeveru Njemačke Vatreni su stigli 9. lipnja, dva tjedna proletjela su u sekundi, odigrane su dvije utakmice, upisan je samo jedan bod i ovo je posljednja prilika da protiv Italije izbore prolaz i nastave svoj put na Euru.

Iz Neuruppina se javio naš reporter Dražen Antolić s najnovijim informacijama uoči tog dvoboja. Na posljednjem treningu ponovno nije bilo Domagoja Vide koji samim time neće konkurirati za dvoboj s Azzurrima. Puno je kombinacija oko sastava i čini se da će Dalić napraviti neke ozbiljne promjene u momčadi, ali Antolić ističe jednu bitnu stvar:

- Postoji dobra vjerojatnost da će Marcelo Brozović zaigrati od prve minute. Jedan od razloga jest taj što je on klasični zadnji vezni, a drugi što dobro poznaje talijanski nogomet i igrače, napravio je karijeru u Interu. U kakvoj je formi i koliko može ponuditi? Veliko je pitanje, u prve dvije utakmice nije se iskazao - započeo je Antolić o sastavu, a onda poručio:

- O tome tko će točno igrati ili ne bit će još govora, u ovom trenutku to možda i nije konačna informacija s obzirom na činjenicu da trening još traje. Vatreni nakon ovog treninga idu u Leipzig, navečer je zakazana press konferencija, a sutra je na rasporedu utakmica odluke. Dalić je u utakmicama "biti ili ne biti" imao dobre rezultate, pa mu još jednom želimo sreću...

VIDEO: Dražen Antolić

Linker
23. lipanj 2024 15:35