Mattia Zaccagni i Chiara Nasti

 SCREENSHOT: INSTAGRAM
‘PERIPETIJE‘ NA ČIZMI

Uništio snove Vatrenih, a o njegovoj ljubavnoj aferi priča cijela Italija: ‘Sin je tvoj, oprosti‘

Sve do te kobne 98. minute krilo Lazija nije bilo previše poznato nogometnoj javnosti van Italije
Piše: SNObjavljeno: 25. lipanj 2024. 16:39

Nekom smrkne, nekom svane. Nažalost, Hrvatskoj je smrknulo. Pogodak Mattie Zaccagnija u 98. minuti za izjednačenje i konačan rezultat 1:1. Taj ishod gurnuo je Vatrene u ponor te su šanse za nokaut fazu sada minimalne.

Sve do kobne 98. minute, krilo Lazija nije bilo previše poznato nogometnoj javnosti van Italije, a sada ga zna cijeli svijet. Ipak, njegov dolazak u reprezentaciju mogao je skupo koštati Azzurre, čak i dovesti do kompletnog raspada momčadi.

Naime, Zaccagni je bio upleten u ljubavni trokut u kojem su bili njegova sadašnja supruga Chiara Nasti te suigrač iz reprezentacije Nicolo Zaniolo. Nasti je bivša cura Zaniola s kojim je prekinula u travnju 2021. godine te je prohodala sa Zaccagnijem, podsjeća Daily Mail. Također se spekuliralo da je u jednom trenutku Nasti hodala s obojicom, ali nikad nije došlo do potvrde.

Godinu dana kasnije dobili su sina Thiaga i vjenčali se u lipnju prošle godine.

Ljubavni trokut najviše je privukao pažnju u svibnju 2022. godine kada je Roma, za koju igra Zaniolo, osvojila Konferencijsku ligu. Tada su navijači Rome uzvikivali s tribina: "Zaccagnijev sin je Zaniolov", između ostalog zato što Zaccagni brani boje najvećeg rivala Lazija.

Ipak, nakon što je postigao pogodak protiv Hrvatske i "spasio" Italiju, ispod posljednje Instagram objave Zaccagnija počeli su se nizati šaljivi komentari:

"Sin je tvoj, nije Zaniolov, oprosti!"

Linker
25. lipanj 2024 16:42