GABRIEL BOUYS Afp
IPAK NIJE TO ODLUČIO

Noćna mora Vatrenih htjela se oprostiti od nogometa: ‘Toliko puta sam razmišljao ‘baciti ručnik‘ i odustati‘

Hrvatskoj je zabijao na tri uzastopne europske smotre (2016., 2021. i 2024.)
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2024. 11:05

Jedno od nepopularnih imena i prezimena u Hrvatskoj tijekom bilo kojeg Eura definitivno je Alvaro Morata. Španjolski napadač postigao je pogodak protiv Vatrenih u prvom kolu skupine B u utakmici koju je Španjolska pobijedila rezultatom 3:0. Hrvatskoj je također zabijao i na dvije prethodne europske smotre (Euro 2016. i 2020. (2021.)), a sve to gotovo da se i nije dogodilo da je Španjolac odlučio donijeti određene životne odluke.

U razgovoru za El Chiringuito izjavio je da je u prije imao u planu u potpunosti se povući iz nogometa, ali se "othrvao" i nastavio igrati. Sve ostalo je povijest:

- Toliko puta sam razmišljao "baciti ručnik", ali kada pričam ovu priču svojoj djeci, najbolje što ih mogu naučiti jest da sam toliko puta bio u gov*ima, ali uvijek sam se uspijevao izvući. Na to sam jako ponosan. Danas imam psihologa, psihijatra i osobnog trenera, puno su mi pomogli... Oni i moja žena me "dižu" u teškim trenutcima i oni su ti koji vas cijene - kazao je Morata.

Počelo se pričati i o Moratinoj budućnosti. Navodno ga žele neki turski klubovi, ali njemu to u ovom trenutku nije opcija. Ima ponude i iz najboljih pet europskih liga te tek treba vidjeti gdje će udarna igla madridskog Atletica nastaviti karijeru.

Linker
01. srpanj 2024 11:30