Engleski navijači (ilustracija)

 JAVIER SORIANO Afp
NEVIĐENI PREOKRET

VIDEO Potez dva engleska navijača je hit na Otoku: Propustili ‘najljepši gol‘, već su smijenili i izbornika...

Slovaci su imali prednost na poluvremenu, a navijači velikog favorita su s vremenom gubili vjeru u povratak
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2024. 09:54

Engleska je u dramatičnoj utakmici osmine finala preokretom svladala Slovačku 2:1. Prvo je u petoj minuti sudačke nadoknade Jude Bellingham škaricama odveo utakmicu u produžetak, da bi tamo Harry Kane potvrdio prolazak Engleske.

No, taj preokret Engleske u Gelsenkirchenu nisu svi navijači ispratili sa stadiona jer su neki napravili kobnu grešku. Naime, razočarani igrom svoje reprezentacije engleski su navijači napustili stadion ranije.

Slovaci su imali prednost na poluvremenu, a navijači velikog favorita su s vremenom gubili vjeru u povratak svoje ekipe. Mnogi od njih su napustili stadion prije kraja utakmice, uvjereni da više neće biti ničega vrijednog za vidjeti.

- Ovo je sr*nje. Southgate mora otići - govorili su navijači dok su napuštali Veltins-Arenu u Gelsenkirchenu. Nisu niti slutili da će propustiti možda i najljepši pogodak dosadašnjeg dijela prvenstva.

Navijači će sada cijeli život žaliti što nisu ostali do kraja. Zbog svoje nestrpljivosti su propustili veliki povratak svoje momčadi i prolazak u četvrtfinale.

Linker
01. srpanj 2024 09:55