SERGEI MIKHAILICHENKO/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Sergei Mikhailichenko/zuma Press/profimedia
ČEKA LI GA KAZNA?

Javio se otac čovjeka koji je razbjesnio Srbiju: ‘Moj sin je emotivna osoba, nije to učinio namjerno‘

‘Svima je poznato njegovo ponašanje kao nogometaša. Mislim da nije zaslužio suspenziju s Eura‘
Piše: SNObjavljeno: 22. lipanj 2024. 21:10

Reprezentativac Albanije Mirljind Daku (26) prije nekoliko je dana podigao puno prašine u Srbiji nakon što je po završetku utakmice protiv Hrvatske (2:2) u ruke uzeo megafon i poslao uvredljivu poruku susjedima.

- Srbima i Makedoncima pi*ka materina - vikao je Daku, a takvo su ponašanje vrlo brzo osudili Srbi koji su od Uefe tražili i žestoku kaznu za spomenutog, a na kraju ga je kaznio i njegov matični klub Rubin Kazan.

Daku se u međuvremenu oglasio i na svojem Instagram profilu kojem je pojasnio kako su ga tada ponijele emocije te se ispričao onima koje je uvrijedio.

image
ODD ANDERSEN Afp

Nakon čitave priče sada se javio i njegov otac Fehmi Daku koji je u razgovoru za ruski Sport24 poručio:

- Moj sin nije govorio takve stvari. Mirljind je emotivna i eksplozivna osoba. Učinio je to nenamjerno i već se ispričao. Ali, ne vjerujem da će se oprostiti od turnira. Sto posto je pogrešno pozivati ​​na ubijanje Srba, moj sin će svakako shvatiti da je napravio pogrešku. Znate kakvu podršku Mirlindi ima u Hrvatskoj, Sloveniji i sada u Rusiji. Svima je poznato njegovo ponašanje kao nogometaša. Mislim da nije zaslužio suspenziju s Eura - rekao je Fehmi.

Prošle sezone Daku je bio najbolji strijelac Rubina u ruskom prvevnstvu (​​10 golova u 28 utakmica), a prethodno je igrao u HNL-u za Osijek i u Sloveniji za Muru.

Linker
22. lipanj 2024 21:10