ANTE ČIZMIĆ/Cropix
REZULTATI ANKETE

Glas naroda: Evo koju dvojicu igrača Dalić treba staviti na klupu uoči Albanije

Najsigurniji u startnoj postavi su Livaković, Gvardiol, Stanišić, Kovačić i Majer
Piše: SNObjavljeno: 16. lipanj 2024. 14:43

Nakon 0:3 poraza Hrvatske na otvorenju Europskog prvenstva, pitali smo vas tko bi trebao ispasti iz udarne postavke Zlatka Dalića.

U neslavnom susretu sa Španjolskom, hrvatski izbornik od prve je minute postavio Livakovića, u defenzivnom redu Stanišića, Šutala, Pongračića i Gvardiola, vezni dio činili su Modrić, Brozović i Kovačić, a u napadu boravili Kramarić, Budimir i Majer. Ista sastav ranije je istrčao u prijateljski sraz s Portugalom, no u Berlinu kao da smo gledali neku drugu potpuno drugu ekipu...

Od objave ankete do trenutka objave ovog teksta prikupilo se oko 10 tisuća vaših odgovora, a pritom bi najveći broj glasača na klupu preselio - Marcela Brozovića. Dosad neizostavni član ponajboljeg veznog reda svijeta dobio je 23 posto glasova i vaš je prvi ‘pick‘ za rezervu, a tek nešto bolje (20 posto) prošao je Marin Pongračić koji se, uz Šutala, loše postavio prilikom prvog pogotka Furije, te zaboravio Carvajala prilikom trećeg. Prema tim rezultatima, njih dvojica su uvjerljivi "pickovi" za hlađenje nakon okršaja sa Španjolskom.

image

Joško Gvardiol i Marcelo Brozović

ANTE ČIZMIĆ/Cropix

Treći za "otpis" iz startne postavke je Ante Budimir s 15 posto vaših glasova, zatim Šutalo s 12 te Modrić i Kramarić s devet posto.

Prema vašoj procjeni, najsigurniji u udarnih 11 je Joško Gvardiol (jedan posto), nadalje još Dominik Livaković (dva posto) te Josip Stanišić, Mateo Kovačić i Lovro Majer, koji su dobili samo tri posto vaših glasova.

Linker
16. lipanj 2024 14:47