Lovro Majer

 ANTE ČIZMIĆ/Cropix
BACIO GA NA TLO

VIDEO: Junak Španjolske poludio i zgrabio Majera za glavu, pogledajte situaciju koju sudac nije vidio

Zvijezda Reala odigrala je vrhunsku utakmicu, ali i iznenadila hrvačkim potezom
Piše: SNObjavljeno: 16. lipanj 2024. 14:23

Španjolska javnost uglavnom razmišlja u istom smjeru - Dani Carvajal vodeći je junak 3:0 pobjede Furije nad Hrvatskom u prvoj utakmici B skupine Europskog prvenstva. Partija iskusnog desnog beka oduševila je španjolske pratitelje iz nekoliko razloga.

Najupečatljiviji je, dakako, pogodak kojom je La Roja stavila "točku na i". Carvajal se u drugoj minuti nadoknade prvog dijela ušuljao u peterac Vatrenih i naoko ne pretjerano zahtjevni ubačaj Laminea Yamala pretvorio u pogodak. Bek Reala imao je izvrsnu sinergiju s Barceloninim "čudom od djeteta" tijekom čitave utakmice. Kramarić i Gvardiol nisu uspjeli napraviti ništa korisno na Carvajalovoj strani terena, a Perišić ga je tek jednom uspio predriblati.

Uistinu je Carvajal zabilježio izvanredan nastup, a pamtit će ga upravo po prvijencu u dresu Španjolske. Kad u računicu dodamo i pogodak u finalu Lige prvaka (Real - Borussia Dortmund 2:0), 32-godišnji branič teško da je moga zamisliti ljepši scenarij u prethodnih 15 dana.

No, pozornost uzima i jedan detalj koji je u izravnom prijenosu mnogima promaknuo. Naime, Carvajal je uvelike pretjerao u "hrvanju" s Lovrom Majerom unutar našeg 16-erca. Čekajući na centaršut, igrač Reala zgrabio je Majera za vrat i bacio na travnjak, a zatim mu nervozno pokazao da ustane. SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

Carvajal je završio ogled bez ijednog kartona, stoga je engleski sudac Michael Oliver očito previdio ovu situaciju.

Linker
16. lipanj 2024 14:27