foto: Instagram
VELIKI DERBI

BAYERN STRAHUJE OD 'JOKEROVE' OSVETE? Bavarci hvale povratnika Mandžukića: 'Bit će posebno motiviran'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. veljača 2016. 21:08

Nogometaši Bayerna doputovali su u Torino gdje će u utorak odigrati prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Juventusa.

Za taj ogled u kadar torinskog sastava vraća se Mario Mandžukić po oporavku od ozljede lista, a igrači bavarskog diva itekako su dobro svjesni koliko hrvatski napadač donosi svom sastavu.

"Veselim se susretu s Mandžukićem, on je jedan od mnogih igrača Juvea koji mogu presuditi susret“, objasnio je Philipp Lahm.

S njegovim se mišljenjem slaže i Arjen Robben.

"Veselim se susretu s Mandžukićem, a uvjeren sam da će protiv nas biti posebno motiviran“, objasnio je Nizozemac.

Respekt prema igraču kojeg je praktički 'potjerao' iz Münchena ima i Pep Guardiola koji je na klupi Bayerna od 2013. godine.

"Očekujem snažan presing Juventusa, a posebice ako će u napadu zaigrati Mandžukić“, objasnio je Guardiola koji u ogled protiv Juventusa ulazi s 3-1 pobjedom protiv Darmstadta, dok je iza 'stare dame' blijedi gostujući remi protiv Bologne (0:0).

Podsjećamo, Mandžukić je prošlog tjedna najavio ogled protiv svog bivšeg kluba zanimljivom fotografijom na Instagramu u stilu Jokera, a talijanski mediji istu su komentirali u stilu da će Hrvat biti 'pravi džoker trenera Allegrija'.

"Obojica su u dobrom stanju i započet će", najavio je na presici uoči susreta Juveov trener Allegri aludirajući na povratnike u sastav, Mandžukića i Samija Khediru.

Linker
12. svibanj 2024 08:50