SVAĐA ZVIJEZDA

Žestok okršaj Charlize Theron i Toma Hardyja: ‘Bahati agresivac i pi***a! Neka me netko zaštiti od njega‘

Glumačke zvijezde sukobile su se na setu filma ‘Mad Max: Fury Road‘. Ona ga je napala, a on agresivno krenuo na nju

Charlize Theron i Tom Hardy

 Loic Venance/AFP

Tom Hardy je bahati agresivac i p***a. Bojim ga se i želim da me netko zaštiti, tako je Charlize Theron opisivala slavnog glumca na setu filma "Mad Max: Fury Road" koji se danas smatra za akcijski klasik i jedan od najboljih filmova svoje ere.

Snimanje je bilo naporno i odvijalo se u paklenim pustinjskim uvjetima, a detalji koji uključuju već epske svađe između glavnih glumaca, Toma Hardya i Charlize Theron sada su do detalja opisani u knjizi "Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road" koju je napisao Kyle Buchanan, novinar New York Timesa.

image

Charlize Theron i Tom Hardy

Kennedy Miller Productions

Knjiga, između ostalog, istražuje uzroke brutalnih svađa između glavnih zvijezda, a krenulo je po krivu odmah od početka. Njihov je odnos bio hladan, nisu mogli pronaći zajednički jezik, a ubrzo se njihov odnos pogoršao do te mjere da su se danima otvoreno svađali i urlali jedno na drugo. Theron ga je nazvala p****m jer je stalno kasnio na set i više je puta natjerao da ga čeka satima, što je njoj teško padalo jer je u to vrijeme postala majka i bila je frustrirana jer nije mogla provoditi vrijeme s bebom.

"Sjećam se tog dana", rekao je snimatelj Mark Goellnicht, dodavši, "Dogovor za snimanje bio je u osam sati ujutro. Charlize je stigla tamo točno u osam, spremila se za ulogu i sjela u War Rig, znajući da Tom nikada neće biti tamo u osam, iako su ga posebno zamolili da dođe na vrijeme. Bio je poznat po tome što ujutro nikad nije stigao na vrijeme. Ako je snimanje bilo dogovoreno za ujutro, zaboravi – neće se pojaviti."

U odlomku koji je objavio Vanity Fair, članovi produkcije, također, detaljno navode kako je Theron natjerala producenticu da bude uz nju cijelo vrijeme kao njezina 'zaštita' na setu od Hardyja.

Prvi pomoćnik kamere Ricky Schamburg rekao je: 'Je li to bila neka vrsta igre moći ili ne, ne znam, ali djelovalo je namjerno i provokativno. Ako mene pitate, on je na neki način znao da to stvarno ljuti Charlize, jer je profesionalka i pojavljuje se na setu tako rano'.

Hardy se tog dana pojavio tri sata nakon, a ona ga je napala i rekla da mu naplate sto tisuća dolara za svaku minutu koju je kasnio, ali on je agresivno navalio na nju i rekao: "Što si to rekla?"

Bio je dosta agresivan. Doista se osjećala ugroženo, i to je bila prekretnica, jer je tada rekla: "Želim nekoga kao zaštitu."

image

Tom Hardy i Charlize Theron

Loic Venance/AFP

Nakon nekoliko godina, Theron se osvrnula na prošlost te iskreno priznala kako je ona uvelike kriva za takav razvoj događaja.

"Kad pogledam unazad, nisam imala previše empatije kako bi shvatila da ni njemu nije bilo lako zamijeniti Mela Gibsona. Vjerujem da smo i zbog mojih osobnih strahova izgradili zidove kako bi se zaštitili, umjesto da smo prišli jedno drugome i rekli: 'ovo je strašno za oboje. Probajmo poštovati jedno drugo'", izjavila je Charlize, koja je opisala kako je njihov stvarni odnos bio sličan onome u filmu.

"Bila sam preplašena, živjela u nevjerovatnom strahu jer nikada prije nisam snimala ništa takvo", zaključila je Charlize, a s njom se složio i Tom.

"Mislim da sam se previše uživio u film, a pritisak na oboje bio je prejak u pojedinim trenucima. Ono što je njoj bilo potrebno bio je partner s puno više iskustva od mene. Volim misliti da bi sve bilo drugačije da sam kao sada – stariji i ružniji", u svom je stilu odgovorio samozatajni Tom koji ne daje često izjave, posebno ne u vezi s privatnim životom.

Unatoč stalnoj napetosti, Theron i Hardy su ostali u filmu "Mad Max: Fury Road" do kraja snimanja. Film je zaradio 374 milijuna dolara na svjetskim blagajnama i osvojio šest Oscara od ukupno 10 nominacija.

Redatelj George Miller sada najavljuje snimanje filma koji će se baviti Furiosom, glavnim ženskim likom, ali je neće glumiti Chatlize Theron. Kako će film prikazivati Furiosu u njezinim dvadesetim godinama, tako se traži mlađa glumica, a spominje se Jodie Cormer iz serije "Ubijanje Eve".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:39