MLATI SE K‘O PRAVI

Publika nije mogla vjerovati svoji očima: Slavni glumac osvanuo na jiu-jitsu turniru i osvojio zlato!

Glumčevo nenajavljeno prisustvo bilo je iznenađenje za gledatelje i protivnike jer je nastupio pod svojim pravim imenom, Edward Hardy

Tom Hardy

 /Screenshot (twitter, Tom Hardy Daily)

Tom Hardy šokirao je publiku na turniru borilačkih vještina u malom engleskom gradu, piše The Hollywood Reporter, diskretno se uključivši u natjecanje i pobijedivši u svim svojim mečevima. Guardian je izvijestio da se Hardy prijavio na Otvoreno prvenstvo u brazilskom jiu-jitsu 2022. održanom u srednjoškolskoj dvorani u Milton Keynesu u Engleskoj. Njegovo nenajavljeno prisustvo bilo je iznenađenje za gledatelje i protivnike jer je nastupio pod svojim pravim imenom, Edward Hardy.

Podsjetilo je to mnoge na glumčevu ulogu u MMA drami "Warrior" iz 2011., u kojoj Hardy stiže i osvoja sva svoja natjecanja. Govoreći za The Guardian, glasnogovornik prvenstva nazvao je Hardyja "stvarno dobrim tipom".

"Svi su ga prepoznali, ali bio je vrlo skroman i rado je odvojio vrijeme da se ljudi fotografiraju s njim. Bilo je pravo zadovoljstvo imati ga na natjecanju na našem događaju", rekao je glasnogovornik.

image

Tom Hardy

Screenshot (instagram, Taped_fingers)

Inače Hardyjevo subotnje šokantno pojavljivanje u Milton Keynesu drugi je put u posljednjih nekoliko mjeseci da Hardy ulazi na borilački turnir nenajavljen. U kolovozu je zvijezda filma "Mad Max: Fury Road" osvojila REORG Open Jiu-Jitsu prvenstvo u engleskom Wolverhamptonu.

"Odmah sam ga prepoznao. Svi znaju tko je Tom Hardy, zar ne?", kazao je Danny Appleby, Hardyjev protivnik u Wolverhamptonu za lokalne novine Teeside Gazette, nakon što se suočio s glumcem.

"Bio sam šokiran. Rekao mi je da samo zaboravim da je to on i radim ono što bih inače radio. On je stvarno jak momak, ne biste to pomislili obzirom da je u pitanju slavna osoba. Meni ide dobro, odradio sam oko šest turnira i na svakom sam bio na postolju. Ali on je vjerojatno najteži natjecatelj kojeg sam imao, to je sigurno", ispričao je Appleby.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:45