ZBOGOM, MARIHUANA

Woody Harrelson iskreno o svom sporednom zanimanju: ‘Trava me kočila u karijeri i u odnosima s obitelji‘

Legenda country glazbe Willie Nelson natjerao je Harrelsona da se na kratko vrati svom poroku na jednoj od njihovih partija pokera.

Woody Harrelson

 Christophe Simon/Afp

Slavni glumac Woody Harrelson iza sebe ima filmsku i TV karijeru koja traje čak 38 godina, no, veteran showbiznisa također je poznat po svojem sporednom zanimanju: marihuani. U novom intervjuu za CBS Sunday Morning, 61-godišnji dobitnik Emmyja iskreno je govorio o svojoj bogatoj karijeri, a kamere je odveo i u prodavaonicu kanabisa The Woods u zapadnom Hollywoodu, čiji je suvlasnik.

Harrelson, koji je postao zvijezda kao ljupki barmen Woody Boyd u popularnoj seriji "Kafić Uzdravlje", vjeruje da je njegovo gorljivo zagovaranje marihuane možda kočilo njegovu karijeru. Kada je prije 25 godina prvi put počeo govoriti o konzumiranju kanabisa, što je nazvao "izlaskom iz ormara vezano uz bilje", javnost, prema njegovim riječima nije baš pozitivno reagirala.

"To nije bio sretan, šaljiv, zabavan odgovor javnosti", rekao je Harrelson, dodajući, "Mislim da to nije pomoglo mojoj karijeri. Ljudi vas jedva čekaju staviti u malu kutiju u ovoj industriji".

image

Woody Harrelson

Pontus Lundahl/Tt News Agency Via Afp

Glumac je prije nekoliko godina prestao pušiti travu, nadajući se kako će time poboljšati svoje odnose s ljudima, uključujući suprugu Lauru i njihove tri kćeri.

"Želio sam biti emocionalno dostupan svojoj obitelji, svojim prijateljima. Bio je to dobar eksperiment", rekao je Harrelson, koji sa svojom obitelji živi na Havajima. Međutim, jedna ga je slavna ličnost uspjela nakratko vratiti poroku: legenda country glazbe Willie Nelson natjerao je Harrelsona da puši na jednoj od njihovih partija pokera.

"Willie bi se uvijek ponašao kao da ne zna da sam prestao. Otprilike peti put tog dana mu kažem: ‘Prestao sam, znaš?" A on iznova: ‘Oh, oh.‘ Osvojio sam veliku partiju. Pružio je džoint ravno meni, a ja sam ga samo zgrabio i uzeo veliki dim, a on je rekao: ‘Dobrodošao kući, sine!‘", ispričala je zvijezda filma ‘Trokut tuge‘.

U intervjuu je također otkrio da nakon što je "Kafić Uzdravlje" završio, nakon dugog prikazivanja, nije očekivao kako će nastaviti napredovati kao glumac.

image

Ekipa serije ‘Kafić Uzdravlje‘

The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

"Mislio sam da će to biti sve od moje karijere, jer šest godina kasnije nisam radio nijednu drugu ulogu. A tada je bilo puno teže uskočiti s televizije u filmove. Sada su to na neki način otvorena vrata, u oba smjera", objasnio je. Međutim, Harrelson je postigao veliki uspjeh na filmu te je tri puta bio nominiran i za Oscara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:13