KRVNA VEZA

Woody Harrelson i Matthew McCounaghey mogli bi biti braća: ‘Vrlo rado ću napraviti DNK test‘

Woody Harrelson odgovorio je na nagađanja kako on i McConaughey imaju istog oca

Matthew McConaughey i Woody Harrelson

 Instagram/Woody Harrelson/

Dobri su prijatelji već godinama, a nerijetko su glumili i u zajedničkim projektima, no Woody Harrelson i Matthew McConaughey bi, čini se vrlo lako mogli biti i braća, i to ne na filmu niti seriji, već u pravom životu. Naime, Woody Harrelson odgovorio je na nagađanja kako on i McConaughey imaju istog oca rekavši da će se vrlo rado podvrgnuti DNK testu kako bi to potvrdio.

Tijekom gostovanja u emisiji "The Late Show With Stephen Colbert" u utorak, 61-godišnji Harrelson otkrio je kako sa sigurnošću želi znati je li bratska veza koju ima s 53-godišnjim McConaugheyem, ujedno i krvna. S druge strane, i McConaughey je kazao da bi on i Harrelson mogli dijeliti više od zajedničkih glumačkih projekata u podcastu Kelly Ripe "Let‘s Talk Off Camera" prošlog tjedna.

Zvijezda filma "Kako se riješiti frajera u 10 dana" ispričao je da je moguće da je njegova majka Mary Kathlene McCabe imala romansu s Harrelsonovim ocem Charlesom u vrijeme dok su se njegovi roditelji razvodili. Naime, McConaugheyevi roditelji razveli su se dvaput i vjenčali triput.

Harrelson je priznao kako je priča "luda" dok je dijelio s javnošću kako se sve odvijalo.

"Pa, samo ću reći da ta pomisao ima neke istinitosti jer smo razgovarali s Ma‘ Mac, Matthewovom zakonitom majkom, i ona nam je jednom rekla... Mislim, ovo je ludo", rekao je Harrelson Colbertu.

image

Matthew McConaughey i Woody Harrelson u Dubrovniku

Tonci Plazibat/Cropix/Sipa/Cropix

Glumac se prisjetio kako je u Grčkoj gledao utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva kad je isplivala tema o "žaljenju". Harrelson kaže da je spomenuo kako mu je bilo čudno što njegov otac, koji je umro 2007., "ne žali ni za čim".

Nakon toga, McCounagheyeva mama ga je šokirala odgovorom.

"A ja poznajem Ma‘ Mac dugo vremena, a ona kaže: ‘Poznavala sam... tvog oca‘", prepričao je glumac dodajući: "I te elipse su mi bile pomalo zabrinjavajuće, ili zanimljive. ‘Poznavala sam tvog oca‘". Harrelson je naglasio kako je njezina stanka u rečenici bila "ispunjena insinuacijama".

Iako je Harrelson više nego sretan što može napraviti DNK test, razumije oklijevanje svog kolege iz serije "True Detective".

"Za njega je to puno veća stvar. Mislim, osjeća se kao da gubi oca. Ali ja mu kažem: ‘Ne, dobivaš drugog oca i brata‘", objašnjava Harrelson.

McConaughey je u Ripinom podcastu priznao da nije spreman staviti svoju krvnu lozu po ocu na kušnju.

"Woodyju je malo lakše reći ‘Hajde, ‘ajmo to napraviti‘ jer za njega nema kože u tome. Meni je teže jer on traži da iskoristim priliku i kažem - ‘Čekaj malo, govoriš mi da moj tata možda nije moj otac 53 godine i da vjerujem u to?‘ Imam malo više kože u igri", napola u šali ispričao je glumac, inače otac troje djece.

McConaugheyev otac James umro je 1992.

McConaughey i Harrelson zajedno su glumili u filmu "EDtv" 1999., te u prvoj sezoni serije "True Detective" 2014.

Rođeni Teksašani ponovno su udružili snage u komičnoj seriji za Apple TV+ "Brother From Another Mother" u kojoj glume izmišljene verzije sebe kako okupljaju svoje obitelji na teksaškom ranču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:35