SVIMA KUPIO KUĆE

Miljunaša mrze jer ima 11-ero djece iz šest veza: ‘Kažu da sam protuha, a ja samo ženama dajem što žele‘

Cannon je voditelj Masked Singera, zarađuje 100 milijuna dolara, a stalno se mora opravdavati da je dobar otac

Nick Cannon

 Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia/Emma Mcintyre/getty Images/profimedia

Poznati voditelj Nick Cannon, koji ima 11-oro djece sa šest žena, komentirao je kritičare koji ga napadaju da nije "praktičan i dobar otac", piše Page Six.

- Nazvali su me negativcem - rekao je 43-godišnji Cannon za Los Angeles Times Sunday.

- Kažu mi da se ne mogu baviti svim sinovima i kćerima, pa su me kritizirali - nastavio je.

Nadalje, Cannon je objasnio da se ne radi se o tome što ‘radi za to dijete ili što mu govori, već o tome kako se osjeća dok je s njim‘.

- Ako se osjećaš voljeno kad vidiš svog tatu, to je ono što će odjeknuti i to je ono važno - dodao je.

image

Nick Cannon i djeca

@celebcandidly/ Snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia/@celebcandidly/ Snorlax/mega/the Mega Agency/profimedia

Što se tiče majki djece, Cannon tvrdi da su sve "tu negdje" što se starosti tiče i da su tijekom pandemije Covida-19 bile zabrinute hoće li im "isteći biološki sat". Nadalje, Cannon ističe da im je samo želio dati ono što žele.

Voditelj "Masked Singera", koji je otkrio da zarađuje 100 milijuna dolara godišnje, objasnio je da su sve njegove partnerice bile svjesne da on ne želi tradicionalnu vezu prije nego što su zajedno dočekale djecu.

- Ne želiš dati pola onoga što si izgradio nekome koga uopće ne poznaješ - rekao je, ističući da bi radije imao iskren odnos nego biti s “nekim tko govori da su im jedini u životu, ali oni ipak je** susjeda".

Međutim, Cannon je kupio domove za sve žene s kojima dijeli djecu i rekao je da "ne postoji ništa što bi ga mogle tražiti", a da on nema. Također je rekao da podržava sve osobne odluke mama svoje djece. Iako on vjeruje u cijepljenje djece, neke od njegovih partnerica to ne podržavaju, no dodao je da "se ipak slaže se tim".

- Znam da svaka majka donosi odluke na temelju ljubavi i onoga što vjeruje da je najbolje za dijete - istaknuo je.

image

Nick Cannon

Rebecca Sapp/Getty Images/Profimedia/

Podsjetimo, sina Moroccana i kćer Monroe Cannon ima s dobitnicom Grammyja, Mariah Carrey. Nakon njihovog razvoda, Cannon se nije suzdržavao i dobio je još desetero djece, točnije, Rise Messiah, Golden Sagon i kćer Powerful Queen koju dijeli s modelom Brittany Bell, Beautiful Zeppelin te blizance Ziona i Zilliona koje dijeli s Abby De La Rosa, Legendary Love koju ima s modelom Bre Tiesi, Onyxa Icea Colea kojeg je rodila manekenka LaNisha Cole te kćer po imenu Halo koju je dobio s Alyssom Scott u prosincu 2022. godine.

Inače, izgubio je pet mjeseci starog sinčića po imenu Zen 2021. godine, i to zbog raka mozga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:10