OKEJ JE POKAZATI EMOCIJE, ALI...

VODITELJ POPULARNOG 'TOP GEARA' O MEGZITU KOJI I DALJE TRESE VELIKU BRITANIJU 'Meghan, prestani više cmizdriti! Kratko i jasno - saberi se i očvrsni!'

 
Meghan Markle, Jeremy Clarkson
 Getty Images

Kako je i sama rekla u dokumentarnom filmu "Harry & Meghan: An African Journey", iako se trudila, Meghan Markle nije se uspjela naviknuti na britanski kraljevski život i sve obveze koje on nosi, pa se sa suprugom, princem Harryjem, odrekla titula, a obitelj se preselila u Kanadu.

Njihova odluka podijelila je javnost - neki su ih osudili, drugi ih bezrezervno podupiru, a u nedavnom intervjuu za britansko izdanje časopisa GQ o svemu se oglasio i TV voditelj Jeremy Clarkson.

- Meghan, prestani više cmizdriti! Kratko i jasno - očvrsni!

Okej je pokazati emocije, ali treba se znati i sabrati - to pravilo treba vrijediti za našu cjelokupnu naciju.

Da, svi plačemo. Da, svi su plakali kad je princeza Diana poginula, ali svi su se u jednom trenutku također i sabrali. A sad bi to trebala napraviti i Meghan - izjavio je Jeremy Clarkson.

Iako njegove riječi možda zvuče pomalo grubo, voditelj popularnog showa "Top Gear" zapravo je na strani princa Harryja i njegove supruge - tako je nedavno rekao kako "ih javnost ne bi trebala kriviti i osuđivati zbog toga što su odlučili okrenuti leđa svojim kraljevskim dužnostima".

- Britanski kraljevski život daleko je od bajke. Meghan je tu spoznaju možda doživjela kao šok... Vjerojatno će biti iznenađena, možda i razočarana, kad shvati da će rano ujutro u tmuran, kišovit i blatnjav utorak morati putovati u Carlisle, nečime što se zove vlak, kako bi ondje otvorila novu centralu za osobe s invaliditetom...

Neću joj suditi zbog toga. Ljudima je zato i omogućeno da daju otkaz na poslovima koji im se ne sviđaju - napisao je nedavno Clarkson u svojoj kolumni za The Sun, prenio je The Mirror.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:11