PRIVATNA DRAMA

PRINC HARRY NA RUBU ŽIVČANOG SLOMA 'Tjednima nije izlazio iz vile i pije lijekove protiv tjeskobe'

 
 AFP

Prije dva tjedna princ Harry i Meghan Markle objavili su kako se povlače s kraljevskih dužnosti jer žele živjeti neovisno i to u - Kanadi.

Supružnici su upravo to i napravili krajem 2019., kad su se ondje preselili s sinom Archiejem, koji će u svibnju ove godine proslaviti prvi rođendan.

No ako je vjerovati pisanjima portala en24.news, Harry i Meghan u Kanadu nisu otišli sami - naime, s njima je otputovao i tim terapeuta koji se brinu za prinčevo navodno narušeno emocionalno stanje.

- Harry se bojao da će ga Meghan ostaviti i uzeti dijete. Doživio je ozbiljan živčani slom. Tjednima nije izlazio iz vile. Doktori su mu prepisali lijekove protiv tjeskobe, a s Meghan je krenuo i na redovitu obiteljsku psihoterapiju - tvrde izvori bliski paru.

London, UK  - The Prince Harry office has confirmed that he and his family will be spending
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Princ Harry i Meghan Markle

Harry je, dodaju, spreman učiniti apsolutno sve za suprugu i ovo smatra "potrebnom žrtvom i jedinom nadom za očuvanje braka, ali i vlastita zdrava razuma".

No kraljevska biografkinja i novinarka Penny Junor nije previše optimistična - štoviše, ona misli kako se princ, okrenuvši leđa kraljevskoj obitelji, našao "na sigurnom putu do samouništenja".

- Meghan je bila nesretna i emocionalno nestabilnog Harryja povukla je sa sobom. Njegovu odluku za preseljenjem dodatno je učvrstio princ Andrew rekavši mu da će, nažalost, kraj starijeg brata Williama on uvijek biti 'druga violina' (isto se dogodilo i njemu - naime, Andrew je živio u sjeni starijeg brata, princa Charlesa)...

Također, kraljevska 'tvrtka' koristi novac kako bi kontrolirala Harryja i Meghan. Vjerojatno bi ga kad-tad prisilili da napusti suprugu, baš kao što su, tvrdi princ Andrew, napravili njemu s Fergie... - uvjerena je Penny Junor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:03