CHERYL I LIAM

Ljubav koja je zaprepastila sve: Upoznali su se kad je Liam imao 14 godina, a 2016. su počele kružiti prve glasine...

Ona je bila u žiriju talent showa gdje se on natjecao kao dijete, a skoro desetljeće kasnije dobili su svoje zajedničko dijete

Liam Payne i Cheryl Cole

 Jsml/backgrid Uk/profimedia/Jsml/backgrid Uk/profimedia

Pjevač Liam Payne, osim što se uspio ostvariti u glazbenoj karijeri i postati zvijezda, ostvario se i kao otac. Nedavno preminuli pjevač kratko je ljubio pjevačicu Cheryl Cole i s njom dobio sina Beara Greya. No, cijela romansa pjevačkih zvijezda zanimljiva je zato što se par poznavao puno prije nego što su shvatili da se vole.

image

Liam Payne i Cheryl Cole

Dominique Jacovides/bestimage/profimedia/Dominique Jacovides/bestimage/profimedia

Javnosti je Payne poznat od 2008. godine kada se kao 14-godišnjak pojavio na audiciji ‘X Factora‘ i oduševio žiri - Simona Cowella, Dannii Minogue, Louisa Walsha i Cheryl Cole - svojom izvedbom "Fly Me To The Moon" Franka Sinatre. Unatoč talentu i tome što ga je Cole smatrala "slatkim", mladi je pjevač kasnije eliminiran u showu.

Ipak, Payne ne odustaje i ponovno se vraća na ‘X Factor‘ 2010. godine, gdje je Cole ponovno u ulozi članice žirija. Tada Paynea spajaju s Niallom Horanom, Louisom Tomlinsonom, Zaynom Malikom te Harryjem Stylesom i petorka postaje bend One Direction koji na kraju showa završava na trećem mjestu.

image

Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson i Niall Horan

Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp

Ponovna suradnja Cole i Paynea bila je u prosincu 2015. godine kada je u finalu showa nastupao One Direction. Njih su se dvoje tada zagrlili na pozornici, a u veljači 2016., kada je pjevačica podnijela razvod od Jean-Bernarda Fernandez-Versinija, počele su kružiti glasine da su par, što se tri mjeseca kasnije pokazalo točnim.

Payne i Cole debitirali su kao par na crvenom tepihu na Global Gift Gali u Parizu, kada je Cole bila nagrađena "Global Gift Philanthropist" nagradom. Već sljedeće godine u ožujku, par je objavio da je dobio sina Beara. "To je trenutak koji nikada neću zaboraviti do kraja života i moja najdraža uspomena koju imam do sada...", prisjeća se Us Magazine da je kazao tada pjevač.

image

Liam Payne i Cheryl Cole

Bruno Bebert/bestimage/profimedia/Bruno Bebert/bestimage/profimedia

No, par u srpnju 2018. godine objavljuje da više nisu skupa, ali da nastavljaju zajedničko roditeljstvo. Tako je i bilo, Payne je još dok je bio s Mayom Henry provodio praznike s Cole i Bearom. "Otići ću vidjeti Beara, možda skuhati božićnu večeru i samo se družiti s obitelji", rekao je 2019. godine.

image

Liam Payne i Cheryl Cole

Keith Mayhew/alamy/alamy/profimedia/Keith Mayhew/alamy/alamy/profimedia

Da zajedničko roditeljstvo funkcionira, Payne je ponovno pokazao sljedeće godine kada je Cole posvetio posebnu objavu za Majčin dan. "Danas je dvostruko poseban dan zahvaljujući dvjema vrlo posebnim damama i vrlo posebnom malom dječaku. Sretan Majčin dan, mama i Cheryl, vas dvije ste najnevjerojatnije majke koje smo Bear i ja mogli poželjeti, hvala mojoj majci za dobar odgoj i hvala Cheryl što je mom sinu pokazala svu ljubav svijeta", podijelio je emotivnu posvetu pjevač.

Jednom je prilikom, iste godine, Payne pregledavao svoju prvu audiciju pa rekao: "Očito, buduća majka moga sina sjedi u ovom stolcu. Ovo je sada epizoda ‘Kako sam upoznao vašu majku‘ pa mislim da je to dovoljno." Iako njihova ljubav nije uspjela, prijateljstvo i suroditeljstvo je. Nažalost, sada ostaje velika praznina za ovu obitelj, koja će se s tugom još dugo nositi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 20:15