POTPUNO IZGUBLJENA

VIDEO: BIZARNO PONAŠANJE HOLIVUDSKE GLUMICE Halapljivo jela pizzu, prekinula intervju i tjerala konobarice

 Getty Images for BFI

Od Zlatnih globusa prošlo je već tjedan dana, no događaji od te večeri i dalje su glavna tema stranih medija. A na površinu su sada isplivali i poneki detalji koji su obilježili vrijeme prije i poslije dodjele.

Naime, kako piše Daily Mail, mnoge su tu večer zbunjivali bizarni ispadi Nicole Kidman.

Naime, kratko rečeno, svjedoci kažu da holivudska glumica nije bila sva svoja, a to su potkrijepili s nekoliko događaja.

Tvrde da je večer započela tako što je prekinula intervju Toma Hiddlestona na crvenom tepihu kako bi mu rekla da se dobro zabavlja.

- Oprostite što upadam. Tako sam sretna i odlučna sam u namjeri da se dobro zabavim večeras. Zato sam i došla ovdje - rekla je.

Glumica, koja je bila nominirana u kategoriji najbolje glumice, kasnije je navodno otjerala i konobaricu koja je nosila koktele. A mnogi su primijetili i da je bila poprilično gladna jer je konstantno tražila konobare koji su nosili pizze, a njezin suprug Keith Urban brisao je mrvice s nje.

Mnogi su se zbog svega spomenutog zapitali je li pretjerala s alkoholom.

Nicole se ovaj tjedan našla i na udaru brojnih svojih kolega jer je izjavila da bi Amerikanci trebali podržati izbor novog predsjednika Donalda Trumpa.

No majka četvero djece kasnije je izjavila kako je pogrešno shvatila te kako je samo željela reći da vjeruje u demokraciju i američki ustav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 12:31