DRUGAČIJE MIŠLJENJE

VIDEO: 'MI KAO ZEMLJA MORAMO PODRŽATI PREDSJEDNIKA' Holivudska diva i oskarovka izazvala kontroverzu izrazivši javnu podršku Trumpu

 Screenshot / YouTube

Čini se da je Nicole Kidman jedna od rijetkih holivudskih glumica koja je odlučila podržati novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa unatoč njegovim mizoginim izjavama.

Oscarom nagrađena glumica, koja ima dvostruko državljanstvo (američko i australsko), izazvala je kontroverzu ovaj tjedan kad je u razgovoru za BBC potaknula Amerikance da prihvate izbor predsjednika i podrže ga, kad je već izabran, piše Huffington Post.

‘Uvijek se suzdržavam od političkih komentara, i kad je u pitanju Amerika i kad je u pitanju Australija. Zato kažem, sad je izabran i mi kao zemlja moramo podržati osobu koja je izabrana za predsjednika jer se na tome temelji država. Što god da se dogodilo, tko god je izabran, tako je kako je, idemo dalje’, rekla je Kidman koja je pozvana zbog promocije novog filma ‘Lion’.

Objasnila je da će, bez obzira na to tko je vlasti, nastaviti podržavati dobre ciljeve kao što je zdravlje žena. ‘Silno sam predana rješavanju ženskih problema, angažirana sam u prikupljanju novaca za UN Women i puno putujem za njih. Osim toga, skupljam goleme količine novaca za borbu protiv raka dojke i jajnika jer su to bolesti koje su pogodile moju obitelj. Zato su to i problemi koji su mi jako bliski’, rekla je Kidman.

irfvohXZX3g

No, čini se da je zaboravila da su upravo to problemi prema kojima Trump nije blagonaklon. U nedjelju je njezina kolegica Meryl Streep u govoru na dodjeli Zlatnih globusa apelirala na Hollywood, a u prostoriji je bila i Nicole, da pomogne ‘sačuvati istinu’ prozivanjem Trumpa zbog napada na medije, strance i industriju zabave. No, Kidman je čini se sjedila na ušima, zaključuje Huffington Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:53