POSLASTICA

Vesna Pisarović sprema koncertni spektakl u Ciboni: ‘Moja glazba povezuje generacije‘

Njen koncert u Ciboni ovaj put ima i humanu notu, budući da je dio hvale vrijednog, društveno odgovornog projekta ‘Pokaži srce‘

Vesna Pisarović

 Promo/

Vesna Pisarović stiže u zagrebačku Cibonu. Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i neizostavno ime na playlistama svih tuluma i radio postaja zahvaljujući pjesmama poput ‘Da znaš‘, ‘Jutro donosi kraj‘, ‘Da sutra umrem‘, ‘Sasvim sigurna‘, ‘Bježi od mene‘, ‘Neka ljudi govore‘, ‘Dolje na koljena‘... za jesen sprema glazbenu poslasticu, a u Ciboni nastupa 10. studenog.

image

Vesna Pisarović

Promo/

- Čudesan je način na koje glazba povezuje generacije i koliko je zapravo bezgranična u svojoj biti. Onaj osjećaj kada na koncertima od prvog do zadnjeg stiha zajedno pjevaju tinejdžeri i moja generacija je riječima neopisiv i zapravo najljepša potvrda zašto se nikada nisam zasitila ovoga što radim - govori Vesna koja je najbolji dokaz da se kvaliteta ne zaboravlja čak i nakon dugog izbivanja sa scene, s koje je otišla na samom vrhuncu karijere, 2005. godine. U međuvremenu je, uz pop, koketirala s drugim glazbenim žanrovima, ponajprije jazzom, a onda se na scenu vratila jača no ikad, a sudeći prema reakcijama na dosadašnjim koncertima i - popularnija no ikad.

image

Vesna Pisarović

Promo/

Njen koncert u Ciboni ovaj put ima i humanu notu, budući da je dio hvale vrijednog, društveno odgovornog projekta ‘Pokaži srce‘, koji već nekoliko godina skrbi o zdravlju mladih športaša kroz ciljane edukacije, kongrese, preventivne preglede i brojne druge akcije, pod pokroviteljstvom Hrvatskog nogometnog saveza i PSK.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:53