RYAN GARCIA

Uznemirujuće tvrdnje slavnog boksača: ‘Stvarni su! Tjerali su me da gledam dok siluju djecu i rade crnu magiju...‘

Imam dokaze, imam snimke. Konkretnije informacije objavit ću kad za to dođe pravo vrijeme, ispričao je Ryan Garcia

Ryan Garcia

 Carmen Mandato/Getty Images/Profimedia/Carmen Mandato/getty Images/profimedia

U bizarnoj raspravi, koju je vodio s bivšim profesionalnim kickboksačem i kontroverznim influencerom Andrewom Tateom (37), Ryan Garcia (25) tvrdio je kako je Bohemian Grove stvaran.

Riječ je o tajnom društvu koje čine pripadnici svjetske političke i gospodarske elite, a koji se svake godine navodno u tajnosti okupljaju u šumama Redwoodsa gdje prakticiraju rituale crne magije i druge oblike okultizma.

Američki boksač je, između ostaloga, govorio i o Sotoni.

- Odveli su me u šumu, držali dolje i tjerali da gledam kako siluju malu djecu... Je**no se ne šalim, imam dokaze, imam snimke. Konkretnije informacije objavit ću kad za to dođe pravo vrijeme - ispričao je pa nastavio: "Moja je dužnost reći istinu i raskrinkati elite".

Kad ga je Tate upozorio da su to ozbiljne tvrdnje, Garcia mu je odgovorio: "Je** mi se, ne mogu me taknuti, ja sam Bog".

A sve je zapravo počelo kad je Ryan napisao da ima fotografiju pravog izvanzemaljca. Ljudi su isprva mislili da mu je profil hakiran, a onda je uslijedila rasprava s Andrewom Tateom.

S obzirom na to da boksač već danima objavljuje čudne poruke na bivšem Twitteru, mnogi su se - s razlogom - zabrinuli za njegovo mentalno zdravlje.

- Nemam svoj telefon, ne mogu pristupiti Instagramu, stvarno sam iskorišten... Osobno sam htio poslati video ljudima koji me vole, mojim fanovima, mojoj obitelji koja je zabrinuta, da znaju da sam dobro. Nisam mrtav. Vjerujem u Isusa. Sve su to laži. I znate, pokušali su me strpati u zatvor, blokiraju mi kartice, ne mogu do svog novca. Ne znam što se događa, ali, uh... Samo znajte da sam dobro - nepovezano je govorio Garcia u videu objavljenom u ponedjeljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:10