‘ARCHETYPES‘

Unosan posao sa Spotifyjem: Meghan Markle otvorila podcast, prva gošća bit će joj teniska zvijezda

Dvanaest epizoda podcasta pod nazivom ‘Archetypes‘ bit će zapravo ‘prijateljski i iskren‘ razgovor vojvotkinje i njezinih gostiju

Meghan Markle

 Angela Weiss/Afp

Nekadašnja američka glumica Meghan Markle, supruga britanskog princa Harryja, otvorila je u utorak podcast koji će razbijati klišeje o ženama, a prva gošća bit će joj teniska zvijezda Serena Williams.

Dvanaest epizoda podcasta pod nazivom "Archetypes" - ime koje asocira na njezina sina Archieja, ali i na organizaciju Archewell koju je osnovala zajedno sa suprugom - bit će zapravo "prijateljski i iskren" razgovor vojvotkinje od Sussexa i njezinih gostiju, ističe se u predstavljanju emisije na Spotifyju.

"Luđakinja", "diva", "histerična": "Ove se riječi često čuju u medijima, na internetu, kod kuće (...). Ući ćemo u korijen ovih riječi kako bismo shvatili zašto se i dalje koristimo njima" i kako bismo ih suzbijali, rekla je Markle koja će razgovarati i sa "stručnjacima i s povjesničarima", navodi Spotify.

U prvoj epizodi Meghan Markle i Serena Williams, prijateljice koje su obje rođene u Los Angelesu, razgovaraju o ambiciji i smislu koji ta riječ može poprimiti kada se odnosi na ženu, rekle su.

Serena Williams je početkom kolovoza najavila svoje skoro povlačenje iz tenisa nakon 25 godina karijere i 23 Grand Slam naslova, rekavši da se želi "usredotočiti na ulogu majke" i na "ciljeve na duhovnom planu".

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa napustili su 2020. kraljevski život u Velikoj Britaniji i preselili se u Kaliforniju, gdje sada žive s dvoje djece u elitnoj četvrti.

Nakon dolaska u Sjedinjene Države uspostavili su više poslovnih suradnji, pa tako i unosne poslove s Netflixom i Spotifiyom.

Princ Harry će do kraja godine objaviti memoare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. studeni 2022 01:27