PADA JOJ POPULARNOST

I Amerika ‘okreće leđa‘ Meghan Markle: ‘Ona je hrana za tabloide, više nas zanima Kate Middleton‘

Nedavna anketa pokazala je da samo 45 posto Amerikanaca ima ‘povoljno ili donekle povoljno‘ mišljenje o Meghan

Princ Harry i Meghan Markle

 Tolga Akmen/Afp

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle podijelila je mnogo toga s javnošću u nedavnom intervjuu za The Cut dok je promovirala svoj novi podcast ‘Archetypes‘.

Tijekom intervjua Markle je iznijela optužbe o britanskim medijima i kraljevskoj obitelji što je dovelo do poprilično burnih reakcija na društvenim mrežama.

Vojvotkinja je tvrdila da su britanski mediji njenu djecu nazvali riječju na ‘N‘ (pogrdna riječ za Afroamerikance), a ta je priča u vrlo kratkom vremenu dospjela na brojne svjetske naslovnice. Ipak, unatoč svim njezinim optužbama, američki mediji ne mare pretjerano za bivšu vojvotkinju, već navodno skreću pažnju na princa Williama i njegovu suprugu Kate Middleton.

image

princ William i Kate Middleton

James Whatling Photography/Backgrid Uk/Profimedia

- Meghan se trenutno smatra hranom za tabloide, rekao je jedan američki TV insajder za The Telegraph.

- Ne bih rekao da je njezina popularnost oslabila, ali njezin status zvijezde jest. Bila je na svome vrhu kao vojvotkinja, ali mnogi su njihovi projekti propali i dio sjaja je nestao, nastavio je.

- Bilo bi nepošteno reći da nije popularna, ali manje radimo na njoj. Vjerojatnije je da ćemo sada učiniti nešto po pitanju Williama i Kate, dodao je.

Princ Harry i Meghan potpisali su unosne ugovore s Netflixom i Spotifyjem nakon odluke da napuste kraljevsku obitelj i presele se u Kaliforniju.

image

princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Međutim, kraljevski bračni par doživio je još jedan neuspjehe - Netflix je ukinuo njezinu animiranu seriju ‘Pearl‘.

Express izvještava kako je kraljevski komentator Neil Sean sugerirao da je situacija bila ‘sramotna‘ za vojvotkinju te da bi je ovo moglo ‘izrazito pogoditi‘.

Drugi izvor tvrdi da su Britanci u krivu kada smatraju da je Amerika ‘opsjednuta Meghan‘, dok je zapravo kraljica Elizabeta II. ta kojom su stvarno opsjednuti.

Istraživanje koje je provedeno u srpnju pokazalo je da je samo 25 posto Amerikanaca ‘vrlo ili prilično zainteresirano‘ za čitanje nadolazećih memoara princa Harryja, a anketa YouGov-a provedena u travnju pokazala je da samo 45 posto ima ‘povoljno ili donekle povoljno‘ mišljenje o Meghan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:17