REALITY ROYALTY

U Netflixu zadovoljno trljaju ruke: Napokon stiže vrući materijal iz doma Sussexovih

Princ Harry i Meghan Markle navodno su počeli snimati serijal o sebi, te pustili kamere u svoj dom

Meghan Markle i princ Harry

 Sem Van Der Wal/AFP

Netflix će, kako piše uvijek dobro informirani PageSix, konačno dobiti barem nešto od iščekivanog, vrućeg sadržaja od princa Harryja i Meghan Markle na koji taj dvojac obavezuje sočan ugovor.

"Keeping Up with Sussexes!", šale se aludirajući na naslov najpoznatijeg doku-reality serijala "Keeping Up with the Kardashians" o klanu Kardashian/Jenner.

O seriji koja bi mogla nositi radni naslov "Kod kuće s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa" naveliko se priča - insajderi su za PageSix otkrili da čelnici Netflixa žele da se počne prikazivati do kraja ove godine, za kada je najavljena i "razotkrivajuća" biografija princa Harryja. Sussexi bi, pak, voljeli da emitiranje krene sljedeće godine.

- O terminu se još raspravlja, ali dogovor je u zraku - rekao je jedan poznati producent.

Prošlog mjeseca Harry i Meghan snimali su u Nizozemskoj, na sportskim igrama Invictus, no taj će materijal biti iskorišten u samostalnom dokumentarcu "Heart of Invictus".

image

Vojvodski par snimao je dokumentarac na igrama Invictus

James Whatling/Mega/The Mega Agency/Profimedia/James Whatling/Mega/The Mega Agency/Profimedia

No, šefove streamera koji trenutno grca u problemima, mnogo više zanima ovaj sočniji projekt na kojem se paralelno radi.

Kako tvrdi PageSix, par koji sada već dvije godine živi u SAD-u, dopustio je kamerama ulazak u svoj dom u Montecitu u Kaliforniji. Također, kamere su ih pratile i na nekim njihovim putovanjima, primjerice prošlog rujna kada su bili u New Yorku. Tada su Harry i Meghan i sami u ruke uzeli kamere.

- Mislim da je pošteno reći da Netflix dobiva ono što su tražili - rekao je visoko pozicionirani holivudski insajder.

Poznato je i da će cijela obitelj, dakle i trogodišnji Arcihie i malena Lilibet, koja 4. lipnja slavi prvi rođendan, biti sljedećeg mjeseca u Ujedinjenom Kraljevstvu na proslavi dijamantog jubileja kraljice Elizabete II. Harryjeva baka tada će imati priliku napokon vidjeti praunuku rođenu u SAD-u.

image

Sussexovi s kraljicom Elizabetom II. na balkonu Buckinghamske palače 2018. godine

David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia/David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia

Što će (i hoće li uopće) Sussexovi i njihova televizijska ekipa snimati u Londonu, veliko je pitanje. Zna se da se neće pridružiti odabranim članovima obitelji na balkonu Buckinghamske palače. Već se pisalo da se poduzimaju sve mjere da se par spriječi u bilo kakvom pokušaju snimanja koje bi omelo veliku proslavu i skrenulo pozornost s glavne zvijezde, kraljice Elizabete II., koja slavi 70 godina vladavine.

Netflix je odbio komentirati za PageSix, dok predstavnici para nisu bili dostupni za komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:39