BIJELE RUŽE

Meghan Markle u tajnosti odala počast žrtvama masakra: Pokušala se sakriti, ali fotografije su obišle svijet

Markle je bila u tenisicama, odjevena u običnu sivo-bijelu majicu kratkih rukava i traperice, a na glavi je imala šiltericu

Meghan Markle

 Chandan Khanna/Afp

Meghan Markle odala je počast žrtvama pucnjave u školi u Teksasu posjetivši spomen obilježje u blizini mjesta masakra i položivši buketa bijelih ruža. Vojvotkinja od Sussexa, koja sada živi u Kaliforniji, posjetila je jučer improvizirani spomenik ispred zgrade suda okruga Uvalde, nedaleko od osnovne škole Robb.

U pratnji vojvotkinje bio je šef njezinog sigurnosnog tima Alberto Alvarez, koji je svojedobno brinuo o zaštiti Michaela Jacksona. Tjelohranitelj je na diskretnoj distanci promatrao Markle kako obilazi improvizirano spomen obilježje. Približavajući se jednom od križeva, posvećenom osmogodišnjem dječaku Uziyahu Garciji, najmlađoj žrtvi ubijenoj u napadu, Markle je pognula glava i položila cvijeće.

image

Meghan Markle

Chandan Khanna/Afp

Svratila je i do društvenog centra Uvalde koji je domaćin akcije dobrovoljnog davanja krvi, gdje je obišla ustanovu i donirala hranu, rekao je tamošnji volonter za DailyMail.com.

"Nije željela da itko zna tko je ona", rekao je volonter, a te njegove riječi potvrđuje i vojvotkinjina vrlo jednostavna odjeća u kojoj je stigla. Markle je bila u tenisicama, odjevena u običnu sivo-bijelu majicu kratkih rukava i traperice, a na glavi je imala šiltericu. Jedino što ju je makar malo odavalo jest sat pokojne princeze Diane koji uvijek nosi, kao i Cartierova narukvica.

Vojvotkinja je odnijela dvije velike vrećice pune sendviča, pića i deserta za darivatelje krvi, navode izvješća.

Na put je krenula prvenstveno kao majka, kako bi osobno izrazila sućut i podršku zajednici koja proživljava nezamislivu tugu, rekao je za People njezin glasnogovornik.

image

Meghan Markle

Chandan Khanna/Afp

Vojvotkinjin posjet maloj zajednici, koja se nalazi oko 120 kilometara zapadno od San Antonija, bio je nenajavljen i iznenađenje za grad koji je još uvijek u šoku od strašne tragedije. U pratnji vojvotkinje nisu bili njezin suprug princ Harry, kao ni njihovo dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:50