TRAGEDIJA

U Dubaiju poginula srpska pjevačica Andrijana Lazić (28): Pala je s 24. kata, oglasila se policija

Prema policijskom izvješću, radi se o nesretnom slučaju, no otac nesretne djevojke kaže da još ne zna što se točno dogodilo

Andrijana Lazić

 Printscreen/Instagram

Srpska pjevačica Andrijana Lazić smrtno je stradala u Dubaiju, kada je pala s 24. kata zgrade, piše srpski Telegraf. Mlada pjevačica iz Bijeljine u Republici Srpskoj došla je s prijateljicama u Dubai 7. siječnja, a poginula je tri dana kasnije, 10. siječnja.

Andrijana Lazić imala je 28 godina i bila je na početku pjevačke karijere, a prije nego što je otišla na putovanje snimila je dvije pjesme koje su uskoro trebale biti puštene u javnost, javio je Telegraf, pozivajući se na svoj izvor.

Blic piše da je trebala objaviti i promovirati dvije pjesme koje je snimila kod kompozitora Gorana Ratkovića Raleta.

Nesretna pjevačica bila je diplomirana pravnica i radila je u MUP-u Republike Srpske.

Njezin otac Nebojša Lazić za Telegraf je rekao kako ne znaju što se točno dogodilo te je Telegrafu ustupio policijski izvještaj u kojem se navodi da se radi o nesretnom slučaju.

"Napominjemo da je 10. siječnja 2024. spomenuta žena umrla od posljedica pada s visine. Sve procedure su završene i nema prigovora na izdavanje potvrde o smrti", navodi se, između ostalog, u izvještaju.

Obitelj još nije preuzela tijelo tragično stradale Andrijane. Kako su za Telegraf.rs potvrdili otac i brat nesretne djevojke, njezino tijelo će preuzeti u četvrtak 18. siječnja.

Andrijanin otac se na svom Facebook profilu na dan tragedije u potresnoj objavi oprostio od kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 01:32