TRAGIČNO PREMINULA

Otac srpske pjevačice koja je pala s 24. kata u Dubaiju otkrio potresne detalje: ‘Prijateljice su spavale...‘

Nebojša Lazić otkrio je za srpske medije što zna o smrti svoje kćeri i što je sve pripremala prije puta u Dubai

Andrijana Lazić

 /Printscreen/instagram

Oglasio se otac srpske pjevačice Andrijane Lazić koja je preminula u Dubaiju 10. siječnja jer je pala s 24. kata zgrade. Nebojša je na samom početku razgovora otkrio kako je dobio informacije o smrti svoje kćeri.

„Desetog siječnja navečer sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebala se vratiti 11. siječnja. Meni su javili ujutro, ne znam što se dogodilo… Imam samo policijski izvještaj koji sam poslao“, kazao je tugujući otac za Republika.rs.

Rekao je da je čuo kako je sve to nesretni slučaj, ali da ne zna što je istina.

„Ne znam, ne znam… Ja sam čuo da je nesretni slučaj, piše da je pala s visine. Tijelo treba stići večeras u Beograd, sutra je sahrana“, dodao je otac pokojne Andrijane.

Ispričao je za Republiku i kakva je Andrijana bila pred odlazak za put.

„Dogovarala je pjesme, trebale su izaći oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo riječi hvale, nema kome ona nije pomogla. Prijateljice koje su bile s njom su spavale, kad su se probudile nisu znale što se dogodilo. One ništa nisu vidjele, spavale su“, zaključio je Nebojša.

Podsjećamo, Andrijana Lazić imala je 28 godina i dolazi iz Bijeljine. Bila je na početku pjevačke karijere i prije odlaska na put snimila je dvije pjesme koje su trebale biti objavljene. Po zanimanju je bila pravnica i zaposlena u MUP-u Republike Srpske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 11:34