ZALJUBLJENI POGLEDI

Twitter ‘vrišti‘ od smijeha: Bezosova djevojka slini nad DiCaprijem, bogataš ‘zaprijetio‘ glumcu

Leo, dođi ovamo, želim ti nešto pokazati, napisao je biznismen kraj fotografije na kojoj pozira pored natpisa: ‘Opasnost! Strma litica‘

Leonardo DiCaprio, Lauren Sanchez, Jeff Bezos

 TWITTER

Milijarder i osnivač Amazona, Jeff Bezos (57), u subotu navečer s djevojkom Lauren Sanchez viđen je na 10. "Los Angeles County Museum of Art (LACMA) Art and Film" gala večeri, a Twitter od tad ne prestaje "gorjeti" zbog Laurine (pre)očite opčinjenosti holivudskim zavodnikom Leonardom DiCapriom (46), koji je ondje također bio jedan od uzvanika.

Društvene mreže preplavile su urnebesne snimke na kojima 51-godišnja Sanchez, inače TV voditeljica, opsjednuto gleda glumca i pritom besramno ignorira svojega partnera koji zbunjeno stoji pokraj nje.

Bezos se poslije na Twitteru pokušao našaliti na vlastiti račun pa je DiCapriju uputio šaljivu prijetnju.

- Leo, dođi ovamo, želim ti nešto pokazati - napisao je u mačo stilu biznismen ispod fotografije na kojoj pozira pored natpisa: "Opasnost! Strma litica, koban pad".

Iako se detalji njihova kratkog razgovora ne mogu čuti zbog pozadinske buke, jasno se vidi kako se Lauren smiješi od uha do uha u DiCaprijevoj blizini.

- Kakvo flertovanje! Ušla je u prostoriju s najbogatijim čovjekom na planetu i riskirala sve kad je došla do Leonarda! Djevojka Jeffa Bezosa doslovce je zaboravila tko je drži za ruku čim ju je DiCaprio zagrlio! Nađi nekoga tko te gleda kao što ona gleda Lea! Kako mu je samo buljila u stražnjicu dok se udaljavao od njih!

Bezos zna da je s njima gotovo! Jadan DiCaprio, sad je u njegovoj nemilosti, uskoro će izgubiti članstvo u Primeu, Jeff će sigurno ukloniti sve njegove filmove s Amazon Primea - samo su neki od komentara dežurnih tviteraša.

Podsjetimo, Jeff Bezos i Lauren Sanchez u vezi su nešto manje od tri godine. Njihova romansa otkrivena je u siječnju 2019., samo nekoliko sati nakon što je biznismen objavio da se razvodi od supruge Mackenzie Scott, s kojom je proveo 25 godina.

DiCaprijeva djevojka, manekenka Camila Morrone (24), također je bila na eventu, no par se nije zajedno prošetao crvenim tepihom.

Aludirajući na činjenicu da slavni glumac uvijek izlazi s puno mlađim djevojkama, jedan korisnik Twittera čak je napisao: "Biti prva Leova partnerica koja ima više od 25 godina, e to bi bilo puno dojmljivije, nego osvojiti Jeffa Bezosa".

Iako DiCaprio još nije odgovorio na Bezosov "prijeteći" tvit, u prošlosti je itekako prozivao osnivača Amazona na Twitteru. U kolovozu 2020. tražio je slobodan dan za sve zaposlenike njegove tvrtke kako bi oni mogli glasovati na predsjedničkim izborima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:53