NEOBIČNA NAVIKA

Taylor Swift otkrila zašto na koncertima zuri u lica fanova u prvim redovima

Swift stadione i dvorane rasprodaje u nekoliko minuta, a najbliže Hrvatskoj pojavit će se sljedeće godine u Beču

Taylor Swift

 Suzanne Cordeiro/Afp/Profimedia/Suzanne Cordeiro/afp/profimedia

Taylor Swift, američka pjevačica koja stadione raspordaje u minutama, otkrila je pomalo čudan razlog zašto zuri u publiku una svojim nastupima, od kojih će na novoj turneji najbliži Hrvatskoj biti onaj u Beču.

Trenutno se kraju približava njena Eras turneja u Sjedinjenim Američkim Državama, a 33-godišnja pjevačica nedavno je iznova izdala svoj kultni album "Speak Now" nakon više od desetljeća.

Proteklog vikenda, Taylor je nastupila na pozornici u Seattleu i zbunila obožavatelje kada je otkrila nešto neočekivano.

- Nemojte se iznenaditi ako vas odaberem i nasumično krenem buljiti u vas.

Slično je ponovila i tijekom showa na stadionu Lumen Field u Washingtonu u subotu navečer.

- Ako me vidite kako buljim u vas, to je samo zato što aktivno pokušavam zapamtiti vaša lica, prenijela je Twitter fan stranica @tswifterastour njene riječi

To je oduševilo obožavatelje i jedna osoba je na Twitteru napisala: "NEEEEE JER JE GLEDALA MENE TIJEKOM CRUEL SUMMER, USPOSTAVILI SMO KONTAKT OČIMA I SLALA SAM JOJ SRCA RUKAMA, PLAKAT ĆU."

Netko drugi je dodao: "Dok neki umjetnici ovog vikenda govore svojim obožavateljima da ih ne vole jer ih ‘ne poznaju‘, Taylor Swift doslovno govori svojim obožavateljima da im je žao ako dugo gleda u njih jer ‘pokušava zapamtiti njihova lica‘." Treća osoba je napisala: "Taylor kad kaže da nas gleda kako bi zapamtila naša lica, to me plaši jer smo se uspostavili kontakt očima i nasmijala mi se." Jedna osoba je dodala: "Taylor, možeš buljiti koliko god želiš, obećavam da se nitko od nas neće uvrijediti. Dapače, to je potpuno suprotno."

Pjevačica je osvojila publiku svojim setlistom dugom tri sata, a čak je na pozornicu dovela i poznati bend Haim. Taylorina hit pjesma "No Body, No Crime" s albuma "Evermore" napravljena je s njima, a druže se i u stvarnom životu.

Taylor je također bila žrtva bizarnog trenda koji se pojavio među obožavateljima na koncertima. Tijekom turneje Eras, pjevačica je bila prisiljena sklupčati se dok su obožavatelji na nju bacali razne predmete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 02:44