ERAS TOUR

E to se zove bonus... Taylor Swift nagradila vozače kamiona sa svoje turneje vrtoglavim iznosom!

Pjevačica je trenutno na veoma uspješnoj truneji, a kako se bliži kraj u SAD-u, brojni zaposlenici dobili su bonuse

Taylor Swift

 At Photography/mega/The Mega Agency/Profimedia/At Photography/mega/the Mega Agency/profimedia

Pjevačica Taylor Swift trenutno je na Eras turneji koja je veoma uspješna, što se odražava i na financije, a čini se kako velikodušna pjevačica želi nagraditi i svoj tim za uspjeh turneje. Naime, izvori doznaju da je Taylor darivala 100.000 dolara svakom vozaču kamiona koji prevoze njezinu opremu, prenosi TMZ.

Navodno je svih 50 vozača koji su prevozili njezinu opremu za turneju diljem SAD-a dobio svaki po 100.000 dolara, što bi značilo da je Taylor podijelila bonuse od pet milijuna dolara.

Izvori tvrde da su bonusi nagrada za „kraj turneje” jer se turneja u SAD-u završava sljedećeg tjedna nakon nastupa na SoFi Stadionu u Inglewoodu, u Kaliforniji, prije nego što prijeđe u Meksiko.

image

Taylor Swift

Suzanne Cordeiro/Afp/Profimedia/Suzanne Cordeiro/afp/profimedia

Taylorina turneja zaradila je milijardu dolara u prodaji, a kada se dojmovi slegnu, moguće je da će se pokazati kao turneja s najvećom zaradom ikada.

Vozači kamiona nisu jedini koji su dobili bonuse. Izvori tvrde kako je pjevačica nagradila članove benda, plesače, tehničare za rasvjetu i zvuk, ugostitelje i druge članove ekipe. Nije poznato kolike su iznose oni dobili, ali izvori tvrde da se radi o „vrlo velikodušnim iznosima”, što potiče na zaključak da se isplati raditi za Taylor Swift.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:15