VEĆ DUGO NISU SKUPA

Svi se pitaju što je Elon Musk htio reći objavom seksi fotografije bivše djevojke: ‘Opsjednut je...‘

Bogataš je na X stavio sliku Amber u kostimu Mercy iz igre Overwatch koji je napravila zbog njega i željela je da ostane privatna

Amber Heard i Elon Musk

 Mb/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mb/mega/the Mega Agency/profimedia

- Dakle, jednom si obukao Amber Heard u kostim anime-djevojke i sada si podijelio fotografiju sa svima. Pitam se hoće li neka moja buduća djevojka pristati na takvu ideju. Nisam siguran nakon koliko milijardi dolara takav potez prestane svima oko tebe biti čudan. Mogu li i ja ostvariti taj san nakon što zaradim prvu milijardu dolara? Ili će to ostati samo san jer trebaš više novca? - napisao je jedan od desetak tisuća komentatora ispod objave Elona Maska na društvenoj mreži X.

Fotografija glumice odjevene u kostim Mercy, lika iz video-igre Overwatch, snimljena u vrijeme dok su Heard i Elon bili u vezi, u 24 sata od objave prikupila je više od 19 milijuna pregleda. Mnogi komentatori ispod objave pišu ružno o Amber Heard, koja je tijekom (izgubljenog) sudskog rata s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom navukla na sebe silnu mržnju. Mnogi su neutralni i raspravljaju samo o estetici i uvjerljivosti kostima koji Amber nosi. Ipak, mnogi su zgroženi potezom najbogatijeg čovjeka na svijetu i smatraju da je privatna fotografija trebala ostati privatna, te da je bez dozvole Amber Heard, Musk koji ima 156 milijuna pratitelja na bivšem Twitteru a sada X-u, nije smio objaviti. Poručuju mu da je bolesnik i ljigavac.

Glumici tako sugeriraju da tuži Muska, jer joj novca sigurno fali nakon što je morala podmiriti dugove Deppu i odvjetnicima, a glumački angažmani presušili. Komentatori tvrde i kako je Musk pokazao da je i dalje opsjednut njome ili joj se osvećuje ili jednostavno, kao svaki moćnik, radi što mu padne na pamet. Ili pak, dodatno reklamira svoju upravo objavljenu biografiju čiji je autor Walter Isaacson. Glumicu su, piše Page Six živcirali pozivi da razgovara s autorom Walterom Isaacsonom dok je pripremao biografiju. Ipak je to učinila, "iz poštovanja prema Elonu".

image

Amber Heard i Elon Musk

Sam Sharma, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/Sam Sharma, Pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia

Heard još uvijek nije javno reagirala, no i Daily Mail i Page Six tvrde da zasigurno nije dala dozvolu za objavu.

Biografija otkriva da je, dok su 52-godišnji milijarder i Heard (37) bili u vezi prije sedam godina, ona naručila kostim nakon što joj je Musk rekao da jako nalikuje Mercy. Ona je jedna od junakinja u super-popularnoj igri čiji su autori bili naveliko prozivani zbog pretjerane seksualizacije svojih ženskih likova.

- Provela je dva mjeseca dizajnirajući i naručujući kostim, od glave do pete, tako da može biti Mercy za njega - piše u biografiji.

Reagirajući na komentare o knjizi na X-u, Musk je potvrdio "Obukla se kao Mercy. Bilo je fantastično", pa podijelio fotografiju na kojoj glumica nosi bijeli korzet, krila i haltere, masivnu crnu ogrlicu oko vrata, te zlatnu "aureolu" na glavi.

Biografija otkriva još mnogo toga o Heard. Recimo, potvrđuje činjenicu da je obitelj Elona Muska prezirala glumicu, jer su smatrali da je zvijezda Aquamana, "toksična" i "noćna mora". Njegov brat Kimbal i prijatelji, strastveno su je mrzili jer je unijela jako mnogo drame u njegov život tijekom jednogodišnje veze. Štoviše, mrzili su je čak i više nego bivšu Elonovu suprugu Justine. Jedan od njegovih bliskih suradnika rekao je kako je Heard bila "kao Joker Batmanu", netko to uživa u unošenju nereda u sve.

image

Mercy, lik iz igre Overwatch

/Wiki/screenshot

Walter Isaacson u knjizi opisuje njihov odnos kao "tamni vrtlog" i najbolniju vezu koju je Musk imao.

- Bilo je brutalno - rekao je Musk o svojem vremenu s Heard, dodajući da je njihov prekid označio početak "najbolnijeg razdoblja u životu".

Biograf također napominje da poduzetnik koji ima 11 djece s tri različite žene, "nije stvoren za miran dom".

- Većina njegovih veza uključuje psihološka previranja - napisao je Isaacson - A najproblematičnija od svih bila je ona s glumicom Amber Heard koja ga je uvukla u mračni vrtlog koji je trajao više od godinu dana i prouzročila duboku bol koja čuči tu negdje i danas.

Elon i Amber su se upoznali još 2012. godine kada je glumila u Rodriguezovom filmu "Machette Kills", a on se priključio kao konzultant. No, par su postali, barem su tako tvrdili i pobijali tračeve, tek nakon što su se oboje razveli. Točnije, susreli su se na Met Gali 2016. godine: on je bio slobodan, ona privodila kraju brakorazvodnu parnicu s Deppom. Rekla je da je nakon svega što je prolazila u to vrijeme, on bio poput "daška svježeg zraka".

Nekoliko tjedana kasnije posjetio ju je u Miamiju, gdje je snimala. Osigurao joj je prijevoz do Cape Canaverala, odakle se lansirala raketa Falcon 9.

Heard je mislila da je to najzanimljiviji spoj na kojem je ikad bila, tvrdi knjiga.

- Smatrala je da nije loš za jednog inženjera aeronautike - napisao je Isaacson. Za Muskov rođendan iznenadila ga je u tvornici Tesla - doputovala je sa snimanja u Italiji, sakrila se u automobil i "iskočila" iz njega kada se Musk pojavio. On je zatim putovao 2017. u Australiju gdje je snimala Aquamana.

- Njezina zaigranost dolazi u kombinaciji s problematičnošću, što jako privlači Muska - piše biograf i dodaje kako se par neprekidno svađao - Neke su svađe trajale cijelu noć. Nakon njih Elon nije mogao ustati iz kreveta prije podneva.

Prekinuli su u lipnju 2017. a onda se pomirili i proveli zajedno još pet napetih mjeseci. Sve je završilo kada su Musk i Amber u prosincu te godine otputovali u Rio De Janeiro s njegovim bratom, njegovom suprugom i nekoliko djece. Odmah po dolasku izbila je svađa, a ona se nakon toga zaključala u sobu i vikala kako se boji da će je napasti i kako joj je Elon uzeo putovnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:07