ZAPALJIV

Procurile prijetnje Elona Muska: ‘Spalit ću Warner Bros ako Amber Heard bude otpuštena iz hit filma!‘

Glavni izvršni direktor Tesle poslao uvrnuto prijeteće pismo kako njegova bivša ne bi dobila otkaz

Amber Heard i Elon Musk

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/Planet/Profimedia

Amber Heard nije se baš uklopila u ekipu "Aquamana", do te mjere da je Marvelovog junaka u njezinom slučaju odigrao bivši dečko glumice Elon Musk, zaključuje The New York Post. Naime, prema novom izvješću koje je objavio Variety, 37-godišnja glumica navodno je zamalo otpuštena iz franšize jer je zamoljena da se ne vraća u nastavak "Aquaman i izgubljeno kraljevstvo", sve dok glavni izvršni direktor Tesle nije ‘uvjerio‘ Warner Bros da preispitaju svoju odluku.

Drama koja se odigravala iza kamera obznanjena je donekle i na suđenju za klevetu Johnnyja Deppa i Amber Heard, jer su na njemu iznesene i bilješke glumičine terapeutkinje, dr. Dawn Hughes.

One su opisivale zbivanja na setu "Aquamana" gdje se navodno pijani Jason Momoa odjenuo poput Deppa i tjerao da Heard odustane od uloge Mere, navodi Variety. Tijekom suđenja, Heard je tvrdila da je bila u stalnoj opasnosti da bude doslovno izbrisana iz filma.

image

Jason Momoa i Amber Heard i Jason Momoa - ‘Aquaman‘

Profimedia/

"Borila sam se da zadržim svoj posao i najveću filmsku priliku koju sam imala do sada u toj franšizi. Morala sam se jako boriti da ostanem u ‘Ligi pravde‘ jer bilo je to u vrijeme razvoda", rekla je Heard dok je svjedočila.

"Dobila sam scenarij za ‘Aquaman 2‘ i zatim nove verzije scenarija u kojima su izbačene scene koje su prikazivale moj lik i još jednog lika. U biti su skinuli puno od moje uloge", tvrdila je Heard.

Dok je Momoin tabor odbio bilo što komentirati, glasnogovornik DC-ja opovrgnuo je glumičine tvrdnje za Variety, rekavši: "Jason Momoa se cijelo vrijeme ponašao profesionalno na snimanju ‘Aquamana i izgubljenog kraljevstva‘." I drugi su ponovili te tvrdnje prema izvješću Varietyja.

"Jason daje sve od sebe na setu, i da, voli s vremena na vrijeme popiti pivo kao i svi, ali se ne pojavljuje pijan na setu", kazao je izvor koji je bio na setu u Londonu 2021., dodajući da su se dvije zvijezde slagale te da su viđene kako se zajedno šale.

image

Elon Musk i Amber Heard

Sam Sharma, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/Sam Sharma, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia

No prema izvoru koji je razgovarao s Varietyjem, Heard je navodno bila vrlo blizu izbacivanju iz "Aquamana". Warner Bros. i redatelj filma James Wan, poslali su pismo njezinom odvjetniku Karlu Austenu, u kojem su naveli da joj nedostaje kemije s Momoom i da od nje neće tražiti da se vrati u nastavak. Na kraju je Heard navodno zadržala ulogu jer je njezin bivši ljubavnik natjerao jednog od svojih odvjetnika da pošalje "uvrnuto pismo Warner Brosu prijeteći da će ih zapaliti" ako glumica ne bude u nastavku, kaže izvor. Warner Bros. popustio je pod pritiskom 52-godišnjeg izvršnog direktora X-a i nastavio suradnju s Heard.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:33