NA METI KRITIKA

Svi napadaju Blake Lively, kopaju se stare snimke: ‘Ovo je teško za gledati, pogledajte kako se ponaša...‘

Njezino ponašanje u stilu ‘zločeste djevojke‘ navodno je potaknuto nespretnim novinarskim pitanjem

Blake Lively

 Wagner Az/backgrid Usa/profimedia/Wagner Az/backgrid Usa/profimedia

Slavna glumica Blake Lively ponovno se našla na meti kritika, a sve zbog svog nepristojnog ponašanja tijekom davanja intervjua.

Sada TikTokom kruži snimka njezinog intervjua iz listopada 2017., a na kojoj je njezino ponašanje u stilu ‘zločeste djevojke‘ navodno potaknuto nespretnim novinarskim pitanjem.

U to je vrijeme promovirala svoj triler ‘All I See Is You‘, a neki obožavatelji tvrde da je intervju "teško za gledati."

Stvari su postale neugodne nakon što ju je novinar zamolio da mu odgovori koju vrstu uloga se nada dobiti "u sljedećih pet godina."

"Osjećate li se slobodnom isprobati sve?", pitao je novinar, na što je Lively izgledala zatečena pitanjem te je zakolutala očima.

"Što vam to znači?", pitala je novinara, koji se tada zbunio i pokušao objasniti da ga zanima je li voljna izaći iz svoje zone komfora i isprobati nešto novo na ekranu.

"Mislim, očito je da nećete pjevati ako mislite da ne znate pjevati", našalio se novinar, na što ga je glumica brzo podsjetila da ona ‘pjeva‘ u ‘All I See Is You‘.

Izgledala je pomalo razočarano te je sarkastično pitala novinara je li uopće pogledao film prije nego što je dogovorio intervju s njom. "Gledao sam film", inzistirao je novinar.

Lively je zatim dobacila pogled nekome tko se nalazio iza kamere, zatim se nasmiješila i rekla novinaru: "Na kraju ovog intervjua ćemo napraviti kviz znanja."

"Možete napraviti kviz o svakoj minuti filma", odgovorio joj je novinar uz nervozan osmijeh.

Podsjetimo, Blake Lively trenutno se suočava s mnoštvom kritika zbog najnovijeg filma “Priča završava s nama”, snimljenom prema istoimenom romanu Colleen Hoover. Problem je nastao jer je promovirala film kao ljubavni, iako je važan dio tematike obiteljsko nasilje. Zbog toga, sad su joj pod povećalom obožavatelja prethodni intervjui, uključujući i jedan iz 2016. godine koji mnogi opisuju kao vrlo neugodan. Novinarka i glumica razgovarale su o filmu ‘Café Society‘, koji je izašao za vrijeme snimanja intervjua. Na početku videa, novinarka je Lively čestitala na novonajavljenoj trudnoći i “malom trudničkom trbuščiću”, na što joj je glumica uzvratila iste čestitke, iako novinarka vidljivo nije bila trudna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. kolovoz 2024 14:51