PLJUŠTE KRITIKE

Procurio intervju s poznatom glumicom zbog kojeg je novinarka pala u očaj: ‘Htjela sam dati otkaz, najneugodnije u životu!‘

Pričale su o filmu Café Society, koji je izašao za vrijeme snimanja intervjua

Intervju zbog kojeg je novinarka htjela dati otkaz

 Screenshot/

Poznata glumica Blake Lively trenutno se suočava s mnoštvom kritika zbog najnovijeg filma “Priča završava s nama”, snimljenom prema istoimenom romanu Colleen Hoover. Problem je nastao jer je promovirala film kao ljubavni, iako je važan dio tematike obiteljsko nasilje.

Zbog toga, sad su joj pod povećalom obožavatelja prethodni intervjui, uključujući i jedan iz 2016. godine koji mnogi opisuju kao vrlo neugodan, prenosi Unilad.

Prije tri dana na YouTube ga je objavila norveška novinarka Kjersti Flaa, navodeći u naslovu da je zbog njega htjela dati otkaz.

Pričale su o filmu Café Society, koji je izašao za vrijeme snimanja intervjua. Na početku videa, novinarka je Lively čestitala na novonajavljenoj trudnoći i “malom trudničkom trbuščiću”, na što joj je glumica uzvratila iste čestitke, iako Flaa vidljivo nije bila trudna.

Korisnici su komentirali kako se atmosfera intervjua cijelo vrijeme činila napeta i da je ponašanje glumice bilo šokantno.

- Intervju s Blake Lively i njezinom kolegicom Parker Posey bila je najneugodnija situacija koju sam ikad doživjela - napisala je Flaa u opisu videa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. kolovoz 2024 14:51