ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Strašna bol otjerala je najpoznatijeg člana žirija sa snimanja popularnog talent showa

Glazbeni mogul i vlasnik brenda Simon Cowell bio je frustriran što nekoliko dana neće moći raditi na otkrivanju novih nadarenih natjecatelja

Simon Cowell

 Steve Vas/Imago Stock&people/Profimedia/Steve Vas/imago Stock&people/profimedia

Simon Cowell (64) bio je prisiljen privremeno se povući s audicija za novu sezonu showa Britain‘s Got Talent u posljednji trenutak i to zbog boli. Njegovo zdravlje, izgled i navodnih estetskih operacije česta su tema britanskih i američkih medija, a 64- godišnji glazbeni mogul sada je odustao od potrage za novim talentima jer je dobio strašan napadaj migrene.

- Simon je trebao raditi kao i obično, ali počeo se osjećati loše. Nakon kratkog razmišljanja, svima je rekao da ne može sudjelovati u snimanju. Bio je vidno frustriran. Simon obožava raditi na Britain‘s Got Talent. - rekao je izvor iz showa za Daily Star.

image

Simon Cowell

Itv/supplied By: Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Itv/supplied By: Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Cowell je propustio nekoliko večernjih audicija zbog strašne glavobolje, no vratio se nekoliko dana kasnije i nastavio raditi prema planu.

Simon i njegovi kolege suci - Alesha Dixon, Bruno Tonioli i Amanda Holden, te voditelji Ant McPartlin i Declan Donnelly, vratili su se snimanju nove sezone superpopularne emisije prošlog mjeseca. Iako natjecanja talenata uvijek imaju određenu dozu bizara i neočekivanih situacija, Britain‘s Got Talent, gdje šefuje osnivač i vlasnik tog globalnog brenda, Cowell, ipak prednjači. Tako je policija krajem prošlog mjeseca sa seta odvela ženu odjevenu u trenirku s kapuljačom na glavi, koja je "pokušala proći iza pozornice" zaobišavši sigurnosne mjere, kako bi vidjela suce.

image

Voditelji i žiri: Ant McPartlin, Bruno Tonioli, Simon Cowell, Alesha Dixon, Amanda Holden, Declan Donnelly

-/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

"Policija je pozvana u 13:23 sati danas na dojave o ženi koja ima krizu mentalnog zdravlja, na adresi Argyll Street, W1. Službenici i hitna pomoć su otišli na mjesto događaja. Pomogli su ženi tako da je po nju došao član obitelji. Nije bilo prekršaja." rekao je glasnogovornik londonske policije.

Oglasio se i predstavnik produkcije showa objasnivši kako je policija riješila problem s uljezom, no nitko od članova ekipe nije zvao policiju, niti su sucima bile upućene kakve prijetnje. Rekao je da osoba nije ni uspjela ući u samu dvoranu nego je njezin pokušaj da uđe na set zaustavljen u predvorju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 09:53